Silifkecilegimmisin Bebeğimin burnu çok tıkanıyor klimayı açmaya başladık etkisi var mı ki hasta gibi değil keyfi yerinde ama burnu çok tıkanıyor oda mı nemsiz kalıyor bilemedim
lyl0742 Silifkecilegimmisin bizdede aynı sorun var canım klimalı odadayız burnu tıkalı 1 haftadır hergün burun temizliyoruz hasta değil burnu tıkanınca uykudan çığlık atarak ağlayarak uyanıyor bide günde kaç kez bilmiyorum ne zaman nefes alamazsa rahatlatmak için temizliyoruz odada buhar makinesi var ama faydasız muhtemelen yeterli gelmiyor :(
Adiyokkitabin Canim klima havayi kurutuyor o yuzden olabilir. Yazin urfa sicak ve kurak oldugu icin tikanir surekli mesela ama adanaya gidince 2 3gunde bir temizlerim
Silifkecilegimmisin Mom73727 Adiyokkitabin burası da Mersin ama nemsiz kalıyor sanırım oda nemlendiricisi almak şart oldu yoksa hasta bile eder 😏
Silifkecilegimmisin lyl0742 aynen bende sürekli serum fizyolojik sıkıyorum bizde nemlendiricide yok ya 😞
lyl0742 Silifkecilegimmisin aynen bizde serum fizyolojik birde burun aspiratörü aldık çekip duruyoruz ama oda yoruldu bundan bizde nasıl çözcez bilmiyorum en son eşime çözemezsek ısıtmak için başka bir şey bulalım ufo tarzı bişey alalım dedim böyle çok zor oluyor rahat uyuyamıyor yavrum ya