Ilaydacimen0325- Bebeğim bir haftadır kakasını mukuslu yapıyor ama kan yok alerjik birşeymi acaba ? Merak ettim ek gıdaya kadar normal diyorlar ama. Yarın doktoruma yazacağım yinede
_YanakReisinAnnesii Ilaydacimen0325- bizde alerjiğiz kakasinda hiç kan görmedim ama baya mukusluydu ama bunun yanında başka belirtiler de eşlik ediyordu bizde
mrvklyc Ilaydacimen0325- Benim kızımın kakası da bazen mukuslu oluyor başka belirti olmadığı için doktor önemsemedi
iremgksl Ilaydacimen0325- bizimde tek belirtimiz mukuslu kaka doktorumuz inek sütü alerjisinden şüphelendi gürültülü ve kötü kokulu kakası bu yüzden 1 haftadır diyetteyim içim rahat etsin diye yarın alerji doktoruna gideceğiz
_YanakReisinAnnesii Ilaydacimen0325- egzama kulak arkasında döküntü geçmeyen pişik gürültülü kaka karın gurultusu bizde ekstra bunlar da vardı
Ilaydacimen0325- iremgksl benim de bebeğimin kakası kokuyor ve huzursuz acaba bu yüzden mi huzursuzluğu gazlı bir bebek zaten ben hep ondan sanıyordum yarın doktorumla bi görüşeyim bende
_YanakReisinAnnesii Ilaydacimen0325- alerji mamasına geçtikten sonra gürültü olayı tamamen bitti diğer türlü o kadar gürültülü yapıyordu ki diğer odadan duyulurdu yani o derece 😂 ama koku eskisi kadar olmasa da şuan da da var
_YanakReisinAnnesii iremgksl her mamadan sonra ağız kenarından biraz akıtıyor ama normal o da diye düşünüyorum hiç böyle fışkırarak kusmayla falan karşılaşmadım 🙏