asel0408 Kızım 4ay 10hunluk 4.aya girdiğinden beri geceleri hep 2 saatte bir uyaniyor. Uyku gerilemesinde olduğunu düşünüyorum Nasıl baş edebiliriz tecrübeli anneler ?? Bu durum ne zaman geçiyor,nasıl düzeliyor ?
minikturta asel0408 ay atak heralde sanırım 1 2 hafta sürüyormuş benimki de 4 ay 28 günlük bizimki uyumadigi için atak atlattık mi atlatmadık mi bilmiyorum ndwkdhkd
Perperi asel0408 düzenli uyuyan ve beni yormayan üç aylık kızım var. Korkuyla bu atağı bekliyorum. Umarım düzenimiz bozulmaz. Lakin ben ilk kırk gün dışında hiç uykusuz kala bir anne olmadım.😩
Akaan Ben burda bekleyim aynı sorunu bendenyasiyorum gece hiç kalkmayan bebeğim sürekli ağlıyor ve yatmıyor 😔
sadeturkvatandasi Perperi ay bu ben😄🙈 benim kızda 3 aylık ve düzenlidir gece gündüz uykusu bende korkarak bu atağı bekliyorum umarım en az hasarla atlatırız🤗🙈
XX26 Perperi 3 ay 20 günlük kızım. Benim kıZımda geceleri uyuyan bebek, korku ve endişeyle sizin gibi beklemekteyim😥 umarım kolay atlatırız
Umay3840 asel0408 canm aynısını yasadım benmkı saatte bir yarm saate bir bile kalkıyordu yarın 5.aya grcz son 1 haftadir cok sukur eski düzeninde gecıyor biraz sabret
asel0408 Umay3840 bebeğiniz destekli mi uyuyordu ? Benim bebeğim ayakta sallanarak uyuyor normalde bu şekilde de 5.aya girerken gece uykusu duzeni düzeliyor mu ?
Kelebek05 Gelin bana sorun zaten doğum da. Bu yana uyku seven bir bebek değildi ama gece uykusu gündüze göre biraz daha iyidi ve biz 3 Aydan beri resmen eziyet ki uyku uyumadigi için kilo alımı düştü yani 4 ay 13 günlük olduk bugün son gün gibi görünüyor ama yinede yinde zar zor uyuyor artık evde bir iş yapamıyorum o derece
_YanakReisinAnnesii asel0408 bizde 4 ay 10 günlüğüz gece çok sık uyanmamız yok ama uykuya geçişler tam bir ölüm 😒 deli gibi uykusu olduğu halde uyutmaya çalıştığımda uyumamak için direniyor krizlere giriyor ve gündüz uykuları berbat durum da 1 saat uyutmak için uğraşıyorum sadece 10 dakika uyuyor 15 dakikayı bile bulmuyor tam çıldırmalık 😒