Ashly90 Bebegim 5 aylık olmak üzere şimdiden telaş sardı ek gıda için. İnsthramda çok görüyorum sizceürünleri nasıl kullanan var mı
GUBILIK Ashly90 sebzeler + meyveler ile baslayın. Un : Seker mantıgıyla bu ürünleri vermeseniz de olur.
Alya__ela Ashly90 ben kizima ek gidasina makarnavitma urunleriyle basladim..gercekten cok guzel urunleri war tawsiye ederim👍
Aycaelifdfne Ashly90 ben asudan dogal gidalar var instagramda ordan aliyorm cok guzel tam pirinc unu bebek irmigi flan
Serene Ashly90 Malesef daha önce bozuk gönderilen ürünlerle karşılaştım.Artık beyorganik’ten alıyorum çok memnunum.
edaydogan Evet bende burda durayım bende almayı düşünüyorum şimdilik sadece tarif kitabını aldım 15 gün sonra 6 aylık olcaz napıcağımı bilemiyorum
Busss Kızlar bende Penelopegurme diye bir sayfayı takip ediyorum. Gerçekten çalışan anneler için pratik şeyler ve organik. Beni de heyecan sardı ek gıda için
Selver58 Ben sürekli makarna vitma kullanıyorum tambugday ünü makarna çorba karışımı şehriye vs hep ordan alıyorum ☺️ Gayet özenli paketleme de yapıyorlar
tugbabyza Benim aldıklarım çok kısa sürede kurtlandı kullanamadım bile. Bir daha almayı düşünmüyorum. Beyorganik kullanıcam, başka önerisi olan var mı?