Aycarya mom5445 aslında ne kadar emzirdiğinize de bağlı zaten aldığınız ürünün üzerinde kaça kaç yapmanız gerektiği yazıyor aya göre 😊
Cigdemss mom5445 gaz mamaya göre değişir ben 120 cc veriyordum hatta 3 ay bitmce 150 de verdiğim oldu ama artık o kadar içmiyo bile 5,5 aylık 100 anca içiyor.. gazını alın uyutmadan önce mamadan 20 dk sonra falan uyutmaya başlayın
nurelem 100 CC mama koy canım, ne kadarını içerse bir dahakine o kadar mama yap, bu şekilde ne kadar içeceğini bilirsin canm
mom5445 Aycarya 3 aylık her ay 1 er kilo almıştı bu ay 400 gram almış sadece bende gece uykusunda mama vereyim dedm kilo açısından. Hipp aldım çok gazlı ve kaka sorunu olan bi bebek
Esrvl mom5445 siz 90 verin başta eğer doyarsa diliyle iter doymazsa ellerini emer zaten oradan anlarsınız ne kadar içtiğini. Ayrıca mamaya 1 çay kaşığı zeytinyağ kat öyle içir gazı olmaz fazla🙂
Aleyna_nur19 Aycarya gaz sorunu yaşadınızmı ben aptamil kulanıyordum gaz sorunu yaptı gaz damlası kulanıyorduk iki gündür yine aynı ıkınmalar hipp organik cambiotik e geçtik