Mervexxx Çocuğum rsv virüs olmuş hastanedeyiz tedavisi uzun sürer mi başına gelen var mı? Neler atlattınız yardım lütfen
Adaababy Mervexxx cok gecmis olsun ne gbi belirtiler vardi benim kizimda hastada acile goturduk boğazında kızarıklık var dedi ama sanki o değil gbi
Mervexxx Mys01-01 sık sık buhar veriyoruz antibiyotik serum verdiler solunum cihazı vardı şimdi hepsini tamamen kestiler bitti hepsi 3 gündür hastanedeyim çıkarırlar mı sence yarın falan cihaza falan bağlı değil öyle yatıyoruz hastanede arada buhar veriyoruz
Mervexxx Adaababy hırıltı öksürük aşırı balgam burnu çok tıkanıyordu belirtiler bunlardı bronşit dediler ilk önce sonra rsv virüs çıktı örnek aldılar
Mys01-01 Mervexxx cıkarır Ama bır 3 gün daha sürer makıneye girmiş cünkü canım tamamen emın olmadan cıkma rsv hemen yenıleyen bır sey hatta cıkınca eve kımseyı alma sık sıkmhavalandır cocuga temas sadece anne baba
Mervexxx Mys01-01 bugün çıktık şükürler olsun kanın temiz çıktı. 4. Günde çıkardılar evde Buhara devam ediyoruz
Mys01-01 Mervexxx bızde 4 gün çıkmıştık yenıeleme yapıyor aman dıkkat sen ve baba harıcı kımse gelmesın cnm evı sık havalandır havalarını saaatle ver geçicek inşallah 2 gün fazla hırıltı olursa artarsa korkma
Mervexxx Mys01-01 şuan bende gribim doktor sana da bulaşır ama grip gibi atlatırsın dedi. İnşallah çocuğa birdaha bulaşmaz maskeyle emziriyorum
Mys01-01 Mervexxx banada atladı cnm doktora gıttım antıbıyotık allerjı ılacı ıle 2 günde atlattım ben bulaşıyor maskeyle 3 gün gezdim cnm
Mervexxx Mys01-01 bana ilaça gerek yok grip gibi atarsın dedi öyle de oldu sanırım 2 gün başım ağırdı balgam ve burun akıntısı yaşadım. Şuan hiçbirşeyim yok şükür