bisenakillisinzaten KıZlar bebeğim 3 buçuk aylık. Bugün kaka rengi yeşildi. . Üşütmüş olabilir mi? Ateş, öksürük burun akıntısı falan yok ama normal mi yeşil kaka yapması 🥲 birde herkes bebeğini üşütme diyor. Üşütse zor mu toparlar iyileşmesi zor mu olur ?
tazecik1annee bisenakillisinzaten bnm bebeğim de 3.5 aylık bir aylıktan beri mama kullanıyorum ve mama kullandigimdan beri yeşil kaka yapiyor doktoruna sordum mama kullandigi için normal dedi.bnde çok korkuyordum sürekli üşüttüğü için yeşil kaka yapıyor diyorlardı ama alakası yokmuş
Deletedmom626372 bisenakillisinzaten tek başına yeşil kaka normal. Yediğiniz bir şey rengini vermiş olabilir mamayla besleniyorsa bazen mamadan kaynaklı olabilir. Ek bir belirti yoksa tabii.
Mamiss bisenakillisinzaten canım bende mama kullanırken olmuştu mamayı değişince düzeldi tekrar anne sütü alıyorsada yediklerinle alakalıdır
Syyyy bisenakillisinzaten yeşil kaka yüzünden doktora gittim 2 gün önce. Çocuk doktoru kaka rengine takılmıyoruz dedi kan ve mukus olmadığı sürece kahverengi yeşil sarı her türlü olur dedi. Benim gibi sizde korkmayın🤗
Zumranin_annesj Merhaba guzel anne. Bi enfeksiyon olailir beslenmeyle alakali bi problem olabilir. Senin yapman bi doktora basvurmak olsun bebegini hic riskte atma😊
bisenakillisinzaten tazecik1annee mama kullanmıyoruz anne sütü alıyor. Yeşil bir şeyde yemedim halbuki
Boranimmm Deletedmom626372 benimde iki gündür yeşil kaka yapıyor ve gazını cikartamiyor acaba 2 ay aşısından kaynaklı olabilir mi. Asi yaptıktan sonra böyle oldu 😔
Miralayannesi Benim bebeğimde yeşil kaka yapmaya başladığında çok korkmuştum ama annenin yendiği şeyler renk verebiliyormuş
Deletedmom626372 bisenakillisinzaten pütürlü derken yani yaparken gürültülü mü yapıyor ve sümüksü bir yapı var mı ? Eğer bunlarda varsa ki götürün alerjik olabilir
bisenakillisinzaten Mamiss mama kullanmıyoruz ama inşallah yediklerimle alakalıdır. Üşütmeyle ilgili değil mi yani yeşil kaka ?
Deletedmom626372 Boranimmm bilgim yok benim kızım o dönemde süt alerjisi olduğu için hem mama hem alerjiden kaynaklı yeşil kaka yapıyordu o yüzden aşı sonrası etkisi varmı bilmiyorum canım ama doktor bize yeşil kakanın tek başına normal olduğunu ek bir belirti olmadığı sürece annenin yedikleriyle alakalı ya da mamayla alakalı olabileceğini söylemişti. Üşütmüş olsa hırıltı burun tıkanıklığı yemede eksiklik olabileceğini de belirtmişti. Yeşil kaka daha sonra düzelmedi bizde ama alerjimiz bitmişti mamadan kaynaklı devam ediyordu.
Boranimmm Deletedmom626372 yok cnm sadece anne sütüyle besleniyor başka belirti yok bide gazını cikartamiyor zorlanıyor
Deletedmom626372 Boranimmm yediğiniz yeşil bir şeyden rengi almıştır dikkat edin düzelmezse mutlaka götürün o zaman ben de çok bilgi sahibi değilim bana söyleneni size ilettim ☺️