Bersahefem öncelikle hayırlı olsun🤗 2 hafta önce 4.5 aylıkken yaptırdık Manisa’daki özel bi hastanede. Lokal anestezi için aldılar iğne yapılınca sakinleşmek için bana verdiler ben ameliyathane girişinde bekledim sakinleştirdim biraz emzirip 10 dk sonra aldılar içeri. Operasyonu yapıp getirdiler odaya cıktık birlikte ama hemşire cıksrdı beklemeseydim de olurmuş 😅 ne yalan söyleyeyim çok ağladı sesi geldi ama ağlaması acıdan değil tutmalarından dolayıydı zaten oğlum hem aşşşırı hareketli hemde yabancı yapıyordu beni gördüğü an kesti sesini😅 sünnetten önce yapacsk olan doktor kontrol etti sprun var mı diye tarih belirledik hiçbişey gerek yok demişti zaten. İşlem bitince karton bardak koyup bezledik,arabada eve dönerken uyudu 2 defa filan ağladı muhtemelen çişini yaparken 😅 antibiyotikşi bi krem vermişti bi onu ilk sürerken ağladı gece filan uyanmadı yani sabah 6.5 gibi çok az yine mızladı muhtemelen yine çiş😅 gğn içinde biraz dikkat ettik ama oğlum hareketli olduğu için döndü e baktık dönüyor heralde acımıyo dedik 2 gün bardak taktık sonra cıkardık hiç zorlanmsdık desem yeridir ağrı kesici calpol bile gerek kalmsdı😅 doktor ertesi gün suya sok demişti küvetibş doldurup soktuk şıp şıp oynadı,3 güne pipisinin şişlikler de indi 1 hafta sonra normaldi.
Size önerim yanınıza battaniye alın odada soyup götürüyorlar çünkü ameliysthaneden cıkınca carşaf yerine ona sararsınız. Ve calpol hastaneye götürün ben unutmasaydım rahat uyusun yolda diye verirdim unuttum sonra da gerek olmadı😅
O zaman yaşarken cok zor gibi gelecek ama inanın hiç değil.
Beklememe şansınız varsa bence daha hareketlenmeye başlamadan yapın bence Ma mecburiyettense yeğenim de 7 aylık olmuştu hiiiç zorlanmamıştık onda da.😊
çok uzun olmuş kusura bakmayın artık😅