mevanin_cicekleri Kızıma metobalizma testi yapılacak nasıl oluyor ac mi olması gerekir yaptırmadan önce uyku falan fark eder mi nasıl oluyor yaptıranlar var mı bilgi verirseniz çok sevinirim canım annelerimm
Tugraninannesi mevanin_cicekleri metabolizma testi dediğiniz şey diyetisyende metabolizma yaşınızı hesaplama yapılıyor onu mu diyorsunuz
mevanin_cicekleri Tugraninannesi yok hayır o değil metobalizma doktorları oluyormus . Kızım yuruyemiyor genetik test metobalizma testi istedi nöroloji doktoru Ankara gidicez yaptırmak için
Tugraninannesi mevanin_cicekleri geçmiş olsun bilmiyordum böyle bişey olduğunu umarım çok sağlıklıdır
Rikaa mevanin_cicekleri sabah ac karna daha dogru sonuc cikiyor. 11 e dogru degerler yukselmeye basliyor.
Rikaa mevanin_cicekleri ben bebekleri bilmiyorum. Ama yillarca endokrin ve metabolizma hastaliklari bolumune gittim. Gece 12 de yemeyi icmeyi kesip sabah 8 8.30 gibi kn veriyordum. Muhtemelen cocuklarin da oyledir. Kan degerlerinin dogru cikmasi icin aclik kani onemli. Bebeginizin neyi var gecmis olsun kac aylik
Elifhkn mevanin_cicekleri ben yaptirdim canm kan aliyorlar bildigimiz.bizde yuruyemyrz.sizinki kac aylik
mevanin_cicekleri Elifhkn 16 aylık ama siralama emekleme yok sizin kaç aylık doktora gittiniz mi hangi testler yapıldı
Elifhkn mevanin_cicekleri o aylarda bizimde yoktu suan 20 ayligiz ve 2 hafatdir emekleyio siraliyor hala desteksiz duramiyor mesela kendi kendine bir yerden tutunarak duruyoe Biz mr 2 gen testi metbolizmada bir suru kan aldilar hersey temizdi sadece bacaklarinda kas gevsekligi var dediler biraz ama neden bulamadilar.ama danirim gelisim geriligi var konusmada yok cunku isaret etmeyise gec yapti
mevanin_cicekleri Elifhkn Rabbim acılarını göstermesin yakın zamanda tutar inşallah yaşıtlarını özel eğitime başladınız mı gelişimi için
mevanin_cicekleri Elifhkn anladım kızımın da bazı şeyleri geriden geliyor haftada bir özel eğitim öğretmeni eve geliyor bize . Rabbim evlatlarımiza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin illaki tutacaklar yaşıtlarını 🤲