Gizemnazz1 Hanımlar merhabalar. Tokatta çocuk doktoru önerisi olan var mı? Yeni doğum yaptım kime gitsem bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum :)
YigtnAnnesi Gizemnazz1 bende sana birşey sorayım tokattaysan eğer kadın doğum uzmn hangisini oneirrisin unide
Kbragzl Gizemnazz1 biz Hasan Yıldırım’a götürmüştük özel de baya ilgilenmişti. Ama üni de de vardı iyi doktorlar
Gizemnazz1 YigtnAnnesi kesinlikle ilhan hoca. Ben ona gittim doğumumu da o yaptırdı çok ama çok memnun kaldım.
Gizemnazz1 YigtnAnnesi arkadaşım da sezeryan oldu ilhan hocaya 10 güne hemen toparlandı şükür. Umarım sizinki de öyle olur. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Seda6019 YigtnAnnesi ben ilhan hocada sezaryen doğum yaptım. 20 güne toparlandım ama bu bünyeyle ilgili sanırım. İlham yada başkada farketmiyor çünkü. Özelde tutsan doğum sonrası hiç ilgilenmedi. Ben hep muayenelerine ona gittim o yüzden memnun kalmadım
Emiryigit Devlet hastanesinde kubra gunes var o kdr iyiki medicaldeki doktorlardan daha cok ilgileniyo
Seda6019 YigtnAnnesi ilhan hocaya istedim özellikle ücretini ödedim. Özel oda bulamadım ben yoktu 2 kişiydi odalarda. Beğenmedim acıkcası
Seda6019 YigtnAnnesi hiç muayene oldunuz mu ? zaten 1 ay sonra sıra anca alınıyor bir sıra alın orda düşünüyorsunuz