Ysmndfne Kuzular bebeğinize uyumadan gece muhallebisi hangi çeşit ,nasıl yapıyorsunuz hepimize fikir olsun🐣benimki 9 buçuk aylık süt içip uyuduğunda gece 2-3 kere kalkıyor ,muhallebi yediginde 1 🐸ve uyanma sıklığınız 🐒
Sedaa50 Ysmndfne ben bebe bisküvisi yapıyorum irmikli muhallebi yapıyorum yada muz hurma meyve yediriuorum
Vuslat23 Ysmndfne elma armut kayısı kurusu 1 hurma su ekleyıp haslıyom tam gaslanmaya doğru 2 kasık irmık , pişince blenderden cekıyom yıyıp yatıyo uyumadan bu tarz verırım gnelde
Ysmndfne Sedaa50 tabi veriyorum ama mesela 150 cc süt veriyorsam gerisi muhallebi çünkü devam sütü çok tok tutmuyor ve haliyle sabaha kadar devamlı uyanıyor sütünü içip saniyesinde geri uyuyor
Ysmndfne Sedaa50 bende irmikli muhallebi yapıyorum içine elma armut vs rendeleyecek ama hergün de aynı çeşit yedirmek istemiyorum birde kızım da biraz kabızlık sorunu var hergün irmik daha da kabız yapar diye endişeleniyorum
Ysmndfne Vuslat23 evet bende bu tarz yapıyorum genelde demek ki geneli aynı şeyler 🤍peki sadece muhallabi mi yedirip uyutuyorsunuz
Ysmndfne Vuslat23 peki uyumadan önce sadece muhallabi mi veriyorsunuz nasıl yapıyorsunuz yada yarı yarıya mı doyması için
Vuslat23 Ysmndfne yukarda yazdıgım irmıklı muhallebi okuyun ırmıklı onu yapıyorum, bazende yoğurt ekmek içi.