26eses26 Kızlar evde ek iş yapmak istiyorum ama internette nereye baksam ya TC kimlik numarası istiyor yada kimlik fotoğrafı güvenip atamiyorum o yüzden sizin yaptiginiz ve güvendigini siteler varsa paylaşır mısınız.
Tiredmother 26eses26 bende uygulamadan evdeki kullanmadığımız şeyleri satıyorum güzel para kazandırıyor şimdide çocuk kıyafeti satıcam ama benim kargoya gidip gelem biraz sorun çevrem geniş çevremdekilere satıcam bende
26eses26 Geçenlerde biri burdan gondermisti TC sini falan noldu acaba ona geri dönüş yapıldı mı merak ettim
26eses26 pamuksekerinannesii yaaa nasil yapıyorsun canım Instagram kullanmıyorum nerden alıyorsun iyi kazanç sağlıyor musun
Rabiia pamuksekerinannesii bende dusunuyorum da nerden temin ediyorsunuz nasıl ilerliyor süreç yardımcı olabilirmisiniz acaba
pamuksekerinannesii 26eses26 toptancilardan alıyorum yeni başladım bende Bursa’da ve merterde çok iyi fiyatlar var belli bı bütçe koyup çok güzel işler yapılabiliyor
26eses26 Ben daha çok sabun paketleme maske paketleme falan baktım internetten ama TC istiyorlar işte hep
pamuksekerinannesii 26eses26 Cok saol canim 3 bin 5 bin gibi bir bütçe ayırarak kıyafetleri alabilir reklam vererek sayfanı büyütebilirsin ☺️
pamuksekerinannesii Mayisannesi34 çok şükür diyelim daha yeniyiz tam başlamadik satışlara 1 aya kadar tamamen açılış yapicaz 🌺☺️
26eses26 pamuksekerinannesii bebek cocuk kıyafetleri satan çok site falan var canım satılır mı mallar elimde kalırsa falan diye düşündüm açıkçası
26eses26 Cigdemss bende burda görmüştüm onu canım bir site vardı hatırlayamadım siteyi. O siteye giriş yapıp makale yazıyorsun IBAN numarasına paran yatıyor yapan bayanlar daha iyi açıklar
pamuksekerinannesii 26eses26 biraz çevre yapmanı tavsiye ederim önce sayfayı açıp büyütür isen daha verim alirsin ben 1 hafta önce açtım sayfayı 1200 takipciye ulaştı 1 hafta içinde ve satışlar daha kolay olur
idilinannesii 26eses26 DOLAP uygulamasından satış gerçekleştirebilirsiniz sadece deneme amaçlı bir miktar 500 1000 TL ücretle kıyafet satışı yapabilir baktınız gördünüz satışlarınız iyi alan oluyor daha sonra hem instagram hem dolap uygulaması üzerinden satış yapabilirsiniz