tenceretavakuskana Nisan12 evde kendınız rahatca yapabılırsınız bunu o yuzden paketlı almayın bence muzu blend edıp ıyıce purussuz yapın yogurtla karıstırın kucuk kutularda koyun dolaba o yuzdne ev yapımınolabılcrk seylerı vermeyı terch etmıyorm ben☺️
Mommqueen Nisan12 verirsen her cocuk srver yer hep şeker 😅 evde bile yoğurduna meyve katmadım bemn sade alşsın yesin dıye
Mommqueen Nisan12 me kadar yerse o kadar iyi sade yoğurdu kızım şuan 4 yaşında hala çok sever anne yoğurdunu 🥰 paketlide yıyor artık ama anne yoğurdunun yeri başka ❤️
Umutegem Nisan12 kendi yapmaniz daha guzel cnm.3n yogurduda krndim yapiyorum. Yogurt muz cilek ne varsa bazen sutle yapiyorum meyveli gibi iciyor 😃biraz buyusun clcugunuz kendiisyle yapinxa daha cok hevesle iciyorlar 😃
Nisan12 Umutegem küçükken bı dert büyüyünce ayrı dert versen iki dert vermesen sonrası dert 😄😄 valla annem anne olunca anlarsın diyordu da cidden öyle oluyormuş
Nisan12 Umutegem Aynen öyle cidden eskiler nasıl 3 5 çocuk bakıyorlardı bilmiyorm biz bazen 2 tanesiyle baş edemiyorz
Umutegem Nisan12 bn 2.yi duusnemiyorum bile suan hem maddi hem manevi olarak. Eskilerin masallahi var