Nisan12 Kızlar kızım 8 aylık hiç vermemiştim danino eşim alıp gelmiş 6 li küçük paket olanlardan 1 kere verdim çok severek yedi aranızda var mı bebeğine yediren. Zararı olur mu
Ikrazumra19 Nisan12 tabi kide icinde bi dolu katki maddesi var kendim bile yemezlen kucuk bebege vermeyin bence kendini muzlu emali yogurt yapabilirsiniz
Umutegem Nisan12 paketli verilmemeli cnm ama bende verim gunde yada 2 gunde 1 yiyordu cok sukur bi sorun olmadi 3 yasina girecegi ocakta ara ara hala yer ama eskisi kadar da yemez. Bqzwn kendm yapiyorum evde meyvlerden yogurtla onu daha cok yiyor
Utkucan Nisan12 paketli gıda içinde envai çeşit koruyucu falan var bunların hepsi kimyasal zararı tabi ki olur çocuk bilmiyor ki tatlı olan herşeyi severek yiyorlar vermeyin evde yapın yoğurt meyve ezin içine
Nisan12 Ikrazumra19 Haklısınız zaten normalde yoğurdu çok seviyor kendimiz yapsak daha iyi çok teşekkürler 🙏
Nisan12 Umutegem Kendimiz yapsak daha iyi aslında bende vermeyi düşünmüyordm babamız almış gelmiş 😐 1 kere yedi daha vermem bundan sonra çok teşekkürler 🙏
Bebegimm1 Nisan12 rafda aylarca duruyor icinde koruyucu var.onu vermek yerine evde bi yogurt bir muz vermek daha iyi taze taze yer
Nisan12 Bebegimm1 Kesinlikle 🙏 eşime okutucam bunları ne olacak diyor kendim yapar yediririm çok teşekkür ederiz 🙏
ikizlerinannesi2985 Nisan12 ikizlerim 14 aylık. Geçen hafta doktora gittik. Özellikle hazır yoğurt, danino asla. Kendin yapacaksın yoğurdu dedi. Ben de danino ne alaka diye düşünmüştüm, demek ki soruyorlar ki söyledi. Paket gıdalardan olabildikçe uzak durun🍀
Nisan12 ikizlerinannesi2985 Cok teşekkür ederiz 🙏 bizde 1 kere yedik asla vermem dahada yoğurdu kendimiz yapıyoruz 🙏
Umutegem Nisan12 kendi yapmaniz daha guzel cnm.3n yogurduda krndim yapiyorum. Yogurt muz cilek ne varsa bazen sutle yapiyorum meyveli gibi iciyor 😃biraz buyusun clcugunuz kendiisyle yapinxa daha cok hevesle iciyorlar 😃
Cheddar Nisan12 28aylık oldu hala daha vermiyorum paketli gıda. Bence sağlıklı değil normal meyveli yoğurt yapın daha iyi
Nisan12 Cheddar En güzeli eşimin seysi işte onun yüzünden 1 kere yedi bebeğim vermem asla çok teşekkür ederiz 🙏
Yasemin38 Nisan12 bişey olmaz canım 1 kereden😊daha yeni ek gıdaya geçtiği için böyle tadları alınca faydalı çok şeyi red edebiliyorlar. Kaçamak tadımlar yapmayan çok çok azdır sanırım😉