Damla29 İkincisi yüzde 50 indirimli ben 6 no 78 adet bezi 110 tlye aldım normalde tanesi 2 tlden asagı gelmiyor ama 1.40 kuruşa geldi ihtiyacı olan alsın hemen trendyol hepsiburada cok pahalı suan 100 adeti 223 lira civarı
Kaan25_ Damla29 bend ehep prdan sipariş veriyorum 3 adet 3 numara 1 adet 4 numara stoğu yaptım elindeki ürünler bitene kadar indirimli veriyorlar
alinsmom1 Damla29 Amazonda 130lusu 164tlydi indirimle 130a düştü . 30 tl ayrı ayrı alınan her bez de uyguladı . Tanesi 1tlye geldi
AyazMerve Damla29 evet ben 4 aydır falan hep böyle alıyorum . Bazen numarası stokta kalmadığında babyme kullanıyorum öyle idare ediyoruz
Damla29 Kaan25_ ben arada bir bakardım ama trendyol ile fiyat olarak aynıya geliyor diye almamıstım hiç suan kendi firmasından ucuza satıyorlar 4 paket aldım bakalım
alinsmom1 Damla29 evet biz genellikle orayı kullanıyoruz diğer sitelere göre daha güvenli ve müşteri odaklı . Örneğin bir kalem almıştık kaç kat kutuda gönderdiler
Damla29 alinsmom1 baktım ama dediğiniz ürün yok yani 6 nosu. Var ama tanesi 2 liradan cok fiyata geliyor siz sanırım 3 4 fakan kullanıyorsunuz
Damla29 alinsmom1 4 noda zaten genel olarak başka yerlerdede uyguna geliyor canım numara büyüdükçe içindeki bez miktarı azalıyor kilo hesabı satıyorlar bu bez işini atıyorum 130 tane beze 150 lira veriyorsun sen 4 noda ben 100 tane beze 150 veriyorum 1 lira olması gayet normal yani o yüzden