Deletedmom0510 Tgbaeymn rica etsem banada bakarmısınız dogum tarihi 01 haziran 2019 normalde beklenen tarih 20 hazirandı erkek
Sarisin Ahsenimltm merhaba, onun ücreti tek seferlik mi oluyo güncellemeler falan da ücretli mi oluyo ben de düşünüyorum indirmeyi
[silindi] Harika haftalar dün sonunda ben de indirdim dayanamayıp isterseniz doğması gereken tarihi ve cinsiyeti söyleyin yardımcı olayım kitabı da var bende
Tospikveannesi [silindi] rica etsem benim bebeğime de bakar mısınız 22 Şubat tahmini doğum 25 şubatta doğdu cinsiyetimiz erkek
Sariko [silindi] merhaba, benim oğlum 19 Mart’ta doğdu ama beklenen tarih 25 Mart haftasıydı banada bir bakarmısınız☺️
Canderinsumeltem [silindi] banada bakar mısın canım doğması gereken tarih 31 mart kız bebek ama 7nisan doğumlu
Sena1997 [silindi] bana da bakar misin 16 Nisa'n 2019 da doğdu doğması gereken tarih 26 nisandi erkek bebek
Tospikveannesi [silindi] amin inş daha çok varmış yaaa artık neredeyse hiç uyumadan işe gidiyorum 😭😭😭
Tospikveannesi [silindi] bu dönemi daha rahat atlatmak için ne yapmam lazım bununla ilgili bir bilgi var mı acaba şimdiden teşekkürler ☺️
IrmakDuygu [silindi] ilk defa merak ettim inanılmaz değişti bu aralar çok zorlanıyorum bizede bakar mısınız 25 haziran 2018
emhmen_u [silindi] bana da bakabilir misiniz 😀 doğması gereken tarih 1 Nisan Doğum tarihi 9 Mart kızımın 😀