Aleyna_nur19 Kızlar ihtiyaç duydukça buraya post acıyorum bebegim 27 günlük doğduktan snra sütüm azaldı mamaya bşladım aptamil kulanıyordum cok gaz yaptı uykusunda hep ıkınıyordu bebegim gaz damlası verdi doktor kulandım işe de yaradı ama hala aynı ıkınıyor sadece kakasını iyi yapıyor doktor 7 gün kullan aynıysa mama degiştir dedi hiip mamayı cok önerdiler ona geçtim bugün hemen faydasını görmemem ama ben gibi yaşayanlar hippten memnunmusunuz
mucizem_200921 Aleyna_nur19 sma çok iyi diye biliyorum geçen gün aldım sdce bi kere kullandım ve oğlum istmyr mama sdce anne sütü veriyorum gaz yapmadı diyemem sdce öyle duydum çnkü içmediği için döktük
Panda3101 Aleyna_nur19 o Aptamil yüzünden bebeğim günlerdir kaka yapamadı.Aglama krizlerine girdi bebeğim.En son dayanamayıp eczaneye sordum hipp gaz problemi olan çocuklarda çok iyi dedi ondan aldım.5 gündür bebeğim düzenli kakasını yapıyor.Anne sütüne en yakın mama dedi.Sma güzel diyorlar.Ama ben hipp tercih ettim.nerdeyse yarı fiyat.
zeynpdemiiir Aleyna_nur19 aptamil bizde kabızlık yaptı hipp kullanıyoruz memnunuz ama her bebekte aynı olmuyor deneyerek buluyorsunuz maalesef aptamilden sonra bebelac gold önerdiler ona bizde işe yaramadı hipp iyi geldi bize
Myandi Hipp bizde gaz yaptı, aptamil conformil kullandım aylarca, şimdi similac kullanıyorum gayet memnunum. Hiç bir gaz damlasından da fayda görmedik maalesef aksine çığlık atıyordu verince
Sencerim Aleyna_nur19 canım bende ilk başta sen gibi aptamil kullandım hatta kullanamadim çok aşırı gaz yaptı ve uykusunu bile etkiledi hipp kullanmaya başlayınca çok şükür kakasi da uykusu da gazıda daha iyi anne sütünü en yakın mama olarak önerdi bize doktorumuz hem çabuk sindiriyor hemde huzursuz etmiyor . Tabi sizin bebeğinizde nasıl olur bilemem
Serenaycaner Aleyna_nur19 bende ilk başka aptamille başladım bebeğimin karnı aynı bir tahta gidiydi gazdan dolayı bizede doktorumuz önerdi hippi kullandım 1 kutu bitmeden hemen etkisini gördüm kabız yapmadı aksine daha rahat tuvalete çıkar oldu gazını kesti baya bir en azından karnı indi kilo alımı aptamile göre daha iyi oldu çok memnunum valla halada hipple devam ediyorum
Aleyna_nur19 Cok Teşekürler kızlar inşallah benim bebegimede hip yarar şuan gazını cok iyi çıkardı gegirerek ve güzel kakasını yaptı inş hep böyle olur