Buse60 Ay bune ya dolar almış başını gidiyor herşey desen ateş pahası nolucak bu ülkenin halı yeter artık birileri dur desin bu işe yakında yicek ekmek su bulamiycaz zam üstüne zam koyuyolar. Allah gerçekten sonumuzu hayır etsin.
Nisan12 Buse60 Gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin 🤲 hiç iyi günlerde değiliz nereye gitsek bişey alacak olsak şimdi alın yılbaşından sonra daha kötü olacak diyorlar
birfincantuzruhu Buse60 aaaa bakanımız açıklama yaptı bayram havası olacakmış asgari ücrette az daha sabır daha ne günler göreceğiz 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
NurY Buse60 a101 e her girdiğimde fiyatların arttığını görüyorum gelir belli giderlere bak bide ne istiyorlar acaba herkesin açlıktan birnirini yemesini , niye böyle oldu durumlar ben hâlâ inanamıyorum şaka gibi
mom55454 Ayazmom1 secim olsa hersey eskiyemi doner sanmiyorum. Kimse fiyatlari dusurmez. Firsatci bi milletiz lanet olsun!!!
Karanimmmm mom55454 fiyatlar nasıl düşsünki dolar artıkca? Milletimiz fırsatcı dıorsunuz peki devleti yönetenlerin hiç suçu yokmu sizce? Milletimize artık suçu yüklemeyin gerçekleri görmemiz lazım yönetim kötü.
NurY Buse60 Açlıktan birbirimizi yeriz herhalde yazık günah zamlara bak , bizim gelirimiz ne ki zam yapılıyor böyle , zengin olduğu kadar fakirde var bu ülkede , orta halli de var ,
Buse60 NurY zenginlerin tuzu kuru bastakinin amacı o zaten milleti birbirine düşürmek herşey bariz ortada ama bizim bu milletimiz gördükleri halde kabul etmiyorlar
mom55454 Karanimmmm bravo yazdigim seyden yönetimi destekledigimi nasil cikardiniz tebrikler alkiş valla. Siz milleti desteklemeye devamke