sarmaliklahana Neler alıyorsunuz ben bişey bulamadım resmen 🥴 Belırlı ürünlerde kullanılıyor. Fikir verin bana 😄 50 + 50 + 31 tl var benım 🤭 Sizlere ne kadar yüklenmiş?
Annis-ogul sarmaliklahana bn suluk aldim cnm .ilk suluk nuk markayı bu sefer wee aldı. Ins iyi gelir😅🤣digeri icin bkiyorum ne alsam diyr
FHKK sarmaliklahana 50₺ yüklenmiş oğluma oyuncak aldım kredi kartındn artı 1₺ çekti ama ürünü alamadım
sarmaliklahana FHKK oyuncak da aldım ceee Eee diyen ayıcık vardı gece 84 TL yakaladım kacırmamak için hemen kaptım 🤭😄
Annis-ogul FHKK cnm trednyol hesaba parayi yatırmak gerekiyor.karttan çekemiyorsun. Eksik kalan parayı trednyol hesaba ystir oyle al
Annis-ogul Duyulurum evet xnm alacağın ürün 55 tl ise 5 tl daha ttednyol cüzdana para yatırmak gerekiyor oyle aliyorsun
Duyulurum Annis-ogul anladım evet ama emin olamadım yine de şu an cüzdanımda 50den de az var. Kuponun yuklendigine emin olsam 50 TL yuklicem ama emin değilim 😄
Eslemmm45 sarmaliklahana eşimin kuponuyla bebek bezi aldım digeriylede yag alırım evde Dursun hergün artıyo fiyat zaten kendi kuponumlada karar vermedim
sarmaliklahana Seatib yok kız oioi tabak alayım dedim saymıo 🥴 Baska Bi kaç ürüne daha baktım bazen saymıo neye göre anlamadım