aylizinannesiii Eğitici oyuncaklar alayim dedim aktivite masası bul taklar filan 100 tlden asagi oyuncak yok ben evde kendim mi resim cizeyim napacagim Allah Yardımcımız olsun valla zamlar geliyor gümbür gümbür
BuzluKahve aylizinannesiii bazı oyuncaklar gerçekten eskimiyor. Dolap gibi uygulamalardan ikinci el bakın. Çok temiz denk geldiği oluyor
Momyboygirl aylizinannesiii sormayın çok pahalı bu uykusu için almıştım ayıcık 2 sene oldu tabi 137 ye almıştım şimdi bi baktım 300 TL olmuş birine vermeye kıyamadım 😂😂😂
aylizinannesiii Toprak_2019 Oyle valla bir ebebege gideyim oyuncak icin dedim zeka kartları 100 tl yazıyor 20 tlydi ya bu kadar da olmaz artik imdat ya
aylizinannesiii nursocum İkinci ellerde müzikli ışıklı olanlar bozuk oluyor açıklamalarda hep bi parca,eksik diyor
Toprak_2019 aylizinannesiii bkm kitap var ben oradan aldım zeka kartlarını ilk hayvanların sayilarim 25 liradan aldım oradan bakabilirsin
Irmakprensesinannesi aylizinannesiii ben yedekli zeka kartı var verebilirim istersen çok önceden almıştım biride yeğenimin annesi yollamıştı birini hiç kullanmiyrm
aylizinannesiii BuzluKahve Teşekkür ederim canım 🥰 ama ikinci el almak istemiyorum hangi oyuncagi almaya kalksam parcasi eksik muzigi çalışmıyor diye,yaziyor
acimavi aylizinannesiii valla ben de yeni oyuncaklar alacağım, gün içinde fırsat bulamazsam gece kızım uyuduktan sonra alacağım, ne kadr geçe bırakırsam o kadar zarar edeceğimi biliyorum. Yangından mal kaçırır gibi olacağız, Allah herkesin yardımcısı olsun
aylizinannesiii acimavi Bende Islak mendil indiriminde dün eşimi yolladim sabahtan koşa kosa gitti geldi 🤣🤣
Momyboygirl aylizinannesiii ya bende var hiç oynamıyor keşke yakınımda olsaydınız inanın aldım koydum yepyeni sesli böyle
MelekSubasi aylizinannesiii El almak istemissin ama dolap uygulamasına bak istersen. Temiz ürünler oluyor ben aldim tertemiz. Bir arastir istersen fiyatlardan belli olur
acimavi aylizinannesiii aa doğru benim de evdeki ıslak mendillere bakıp gerek varsa indirim takip etmem lazım😅 çok işimiz var, hangi birini aklımızda tutup hangi birine para yettireceğiz acaba
ceyhunun_annesi aylizinannesiii ben buldum ucuz eğitici kopekcik 85 tl ye alicam insaalah bu hafta canım hersey cok pahali dogru söylüyosun hic bir şeye el sürülmüyo
aylizinannesiii acimavi Hergun farkli alanda indirim varmis ebebekte 15 aralıkta oyuncaklarda indirim varmis onu bekliyorum🤣