erdeminannesi12 Kızlar bunu almayı düşünüyorum ama aklımda bir kaç soru vae evimizde internet yok cihaz telefonlara bağlanarak çalışıyor mu diğer fiyatı yüksek olanlara göre bu yeterli mi varsa memnuniyetleriniz ve şikayetleriniz nedir yazarsanız çok sevinirim
demirboy erdeminannesi12 onun yerine xiaominin viomi 2 sini alın özellikleri mop pro ile aynı hatta viomi bi tık daha iyi görümcem ve arkadaşlarım kullanıyor çok memnunlar. Ben aldığımda viomiyi bilmiyordum bilsem onu alırdım. Fiyatı önceden mop pro ile aynıydı 2 ay önce mop prodan 1200 TL daha yüksekti. Şimdi ise mop pro daha yüksek. Fiyatları kıstas değil yani sanırım stok durumu ile falan alakalı
demirboy erdeminannesi12 hangisinde yok sizin dediğinizde mi? Evet haritalama olmaması çok büyük eksiklik kullandığınız zaman anlayacaksınız. Bende olmasa ne olur diyordum alırken ama haritalama olmalı mutlaka. Arkadaşım xiaominin haritalama olmayanını aldı memnun kalmadı sizin dediğiniz model mi onu bilmiyorum. Benim dediğim viomi2 xiaomi nin ürünü ona bakın derim dün 3.700 falandı. Mop pro ile özellikleri tamamen aynı hatta viomi2 bir tık daha iyi. Normalde mop prodan daha pahalıydı şimdi daha uygun stoklarla alakalı sanırım