prensannesi55_ Kızlar kuponlarım 50 50 gozukuyor cuzdanımda şuan 20 tl var almak istedigim urun 85 tl ama çıkmıyor cüzdanımda fazla mı olması gerek bilen var mı
Deletedmom27337 prensannesi55_ bnm cüzdanda 2,26₺ vardı 54 ₺lik ürün aldım 2₺ yi kartımdan çekti direk cüzdana para yüklemedim.
Umii prensannesi55_ bazi hesaplarda alacağınız urunun fiyati kadar cuzdanda para olmasi gerekiyor kuponu kullanmak icin cuzdana yukleyin kalan parayi geri kartiniza aktarirsinz
Nesrincente prensannesi55_ almak istediğin ürün tutarında cüzdanınızda para olması lazım yani 85 TL olacak 50 indirim uygularsınız sonra karta gerı yüklersiniz
prensannesi55_ Deletedmom27337 Gecen 25 tllik kuponumda da aynısı oldu 50 tl yukledim öyle yapabildim yine oyle olacak galiba
Deletedmom27337 prensannesi55_ direk ödemede trendyol cüzdana yükle ve ödeyi seçtiğim için ben artık yükleme yapmadan ödüyorum. Siz cüzdana yükleyip deneyin
Umii prensannesi55_ Kartiniza geri yuklemek icin bakiyeninz ustune tiklayin orda kartima geri yukle var oraya yazıyorsunuz ne kadar geri alacaksaniz kartiniza iade oluyor