Kalpsizim33 Spotify müzik kanalını kullananlar uygulamaya ücretsiz kaydoldum müzik mi indiriliyor yoksa internetten mi dinleniyor bi ücreti var mı faturalıyım uygulamayı kullananlar bana bilgi verebilir mi
tubist Kalpsizim33 muzikleri internet varken kaydedip intwrnetsizken de dinleyebiliyorsunuz cevrimdisiyken. telefona indirme yok uygulama icinden giriyorsunuz kaydettiklerinize.
Lilos Kalpsizim33 Spotify ücretli alırsan reklam dinlemezsin istedigin müziği istediğin zaman dinlersin bir de kaydeder İnternetin yokken de dinleyebilirsiniz. Ücretsiz kullanmak istersen arada reklam çıkar bir de 5 veya 6 şarkı atlama hakkı veriyordu sanırım 1 saat için.
tubist Kalpsizim33 baglanmaniz icin mecbur internet lazim internetiniz yoksa mobil veriyi acarsaniz faturaya yansir elbette ki. ama gb varsa ya da wifiden giriyorsaniz yansimaz.
Kalpsizim33 Goktugmom_ bi bakayım canım ı phone müzik yükleyemiyorum diğer telefonlar flash yada PC’den yükleniyor da ben mi bilmiyorum ☹️
B612 Kalpsizim33 ben ücretli kullanıyorum. İndirip tekrar dinlenebiliyor şarkılar. Size özel liste yapıyor haftalık.