merkurkedisiii Arkadaşlar bebeğim çok gazlı biogaia aldım elimde de doktorumuzun önerdiği zinco damla var ikisini bir kullanan var mı günde kaç damla veriyorsunuz biogaia
SB_ merkurkedisiii biogaia günde 1 kere 5 damla hep aynı saatlerde vermeye bak fakat ne biogaia nede zinco gaz damlası değil
Mimoza_cicegi merkurkedisiii Bende biogia ve aguline kullanıyorum aşırı gazlı bir bebeğim vardı bir haftada ilaç etkisini gösterdi akşam üzeri gazlndigi için hep dörtte veriyorum beş damla ve ac karna emzirmeden önce veriyorum çok faydası oldu
Gupssse merkurkedisiii zinco ’yu eczacı vermişti çaresizlikten saglik ocagindaki hemşire de onu verme dedi doğal değilmiş nurse harvey i önerdi biogia ile birlikte onu kullandık.zinco öylece duruyor evde ;( gaz olayı çok sıkıntı ya
SB_ merkurkedisiii biogaia gaz damlası değil tek başına bi ise yaramıyor Açıkçası ben bi faydasını görmedim 2 şişe kullandık gaz damlasoyla beraber ama yani olsada olur olmasada olur ve o küçücük şişeye okadar para vermemeye karar verip onun yerine doğru düzgün gaz damlası kullandım
merkurkedisiii SB_ çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım 3 gecedir uyku uyumuyor emmiyor gazı olduğu için üzülüyorum siz ne kullanıyorsunuz
SB_ merkurkedisiii sab simplexte çare buldum Ve metsilde çok etkili Benim bebeğime aynı anlattığınız gibiydi
cikolatahurma merkurkedisiii biogaia 1 defa 5 damla Zinco 8 damla sabah 4 damla akşam 4 damla veriyordum
merkurkedisiii [silindi] evet canım sabah 9 gibi 4 damla zinco akşam 9 da 5 damla biogai veriyorum doktorum da verebilirsin demişti ve anca böyle işe yaradı tek başına işe yaramadı bizde
[silindi] merkurkedisiii peşpeşe vermiyorsunuz yani arada süre oluyor anladım, çok çok teşekkür ederim🙏🏼
incitanesii merkurkedisiii ben zinco kullandım pek faydasını görmedim sanırım ağzından gaz çıkartıyor kullandıktan sonra kusması oluyordu normalde olmazdı. Sab simplex güzel onu kullanmıştım faydası oluuor