Rumeysamoms Saripapatyam123 hanım efendi 24 yıldır aynı soyadı kullanmaktan sıkılmadınız mı? Sizi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 kasım 1934 tarhinde yürürlüğe sokmuş olduğu soyadı kanununa istinaden benim soyadımı kullanmanıza davet ediyorum🥰 diye yazmış kocacığım yüzük kutusunun içine
Halimbyd Saripapatyam123 mesajlaşırken evlenelim biz dedik ertesi gün herkesten gizli evrakları halledip nikah günü aldık evlendiğimizi duyan aileler şok 😂
annesininecesi Saripapatyam123 Ben “iyiki doğdun karıcım benimle evlenir misin? “diye aldım😂sürekli başının etini yedigim icin evliligimizdeki ilk doğum günümde etti🙄 birde yüzük almamış kendi tektasimla etti 🤣
Emine9642 Mom54554 ben çocuğumu doğurduktan 3 ay sonra evlilik yıldönümümüzde almıştım seninki yine doğmadan etmiş 😂
Kartalefeninannesi Saripapatyam123 benim eşim koyu Beşiktaşlı 🥰 evlilik teklifi de Siyahıma Beyaz olur musun olmuştu 😍
3MelekAnnesi3 Saripapatyam123 Benim eşim hem kendi uzun bir şiir yazmıştı hem de parkı süslemişti daha dogrusu atese vermişti 😂😂😂 sonra diz çöküp ** ben her gece aklım sende uyumak istemiyorum her gece seninle uyumak istiyorum ** demişti
Cascass Saripapatyam123 evlilik teklifi almadım🤷🏻♀️ Üniversitedeydik eşimin benden bir sene önce bitti ben bitirene kadar aileme söylemicem seni dedim😂 üniversite göz açıp kapayana kadar bitti ve sürekli söyle söyle artık dedi bende söyledim sonra evlendik🤷🏻♀️😂😂
Minikcivciv27 Saripapatyam123 güzel bir masa eşliğinde diyeceğim çok şey vardı ama heyecandan unuttum benimle evlenirmisin falan demişti 😂😂şiir ezberlemiş unuttu
BurcuBozbey Saripapatyam123 bir sahil kenarında arabanın içindeydik yüzük kutusunu çıkardı ve başladı konuşmaya “ben aslında biraz öküz birisiyim böyle şeylerden pek fazla anlamam o yüzden sen direk kabul et benimle evlenir misin” demişti. O zaman anladım gerçekten de öküz bir kocam var 😅😅😅
Nursultanb Saripapatyam123 ekim gibi halledelim şu işi demişti eşimin kafesi var ve bi takım tadilatlar planlamıştık ekim geç olur temmuzda bitmiş olsun tadilat dediğimde onu demiyorum düğünü demişti … 😄
Eslemiminannesi Saripapatyam123 çok güzel Bi evlilik teklifi hazırladı çok romantik Di ettiği laf şuydu benim dünyamda hem dünyam hem ahiretliğim olurmusun