Csemtna Ben böyle terleyip kötü koktuğumu bilmezdim kızım 1yaşında emmeyi 6aylıkken bıraktı emzirirkende böyle terlerdim şimdide devam ediyor çok kötü kokuyorum ne deodarant kullandıysam fayda etmiyor 😌
nightimagine Csemtna ben bi kaç yıldır deodorant yerine hindistan cevizi+karbonat kullanıyorum özeliikle emzirme döneminde iyiki başlamışım diyorum çünkü parfüm vs kullanmak istemiyorum kendi kokumu etkilemesin diye
zeynep_zulalin_annesi54 Csemtna bayram dolasiyla memleketteyim annem bu sefer onu diyo bana kizim senin terin boyle kokmazdi bu ne boyle diye yikaniyorum deodorant rolon hic bisey fayda etmiyo cok kokuyo terim😣 napcaz bilmem
Beren Csemtna canım cıldıyeye gttım ben bunun ıcın ozellıkle koltuk altı koku yapıyor benım bı jel verdi kullanıyorum yıne terliyorum ama kokmuyor
nightimagine blzylcnsy mutfak selpaklarına ( daha dayanıklı oldukları için) hindistan cevizi yağını sürüyorum çay kaşığıyla üzerinede karbonat serpiştiriyorum ve direk sürüyorum koltuk altıma
nightimagine Beren kokmasını çok engelliyor aynı durum bendede vardı, duştan çıkıyordum ama sanki hala kokuyordum gibime geliyordu ne zamanki onları kullanmaya başladım fayda etti bana çok
emrerklnc Csemtna aynı sorun bende de vardı duş sonrası elinizi ıslatıp karbonat sürün gün içerisinde tekrarlayın kesin çözüm Birde eczaneden driclor alabilirsiniz
UmutReyhan Aynı sorun bende de var emzirirken su gibi oluyorum duş alıyorum ama hala kokuyorum deodorant kullanmak emziriyorum diye istemiyordum Hindistan cevizi yağı ve karbonat parfümsü bir koku yapmıyorsa deneyeyim
yusufcuk Valla kizlar karbonat kesin cozum. Sadece karbo ati suruyorum koltukaltima hatta 2 gunde bir yapiyorum yetiyor en ufak bi koku olmuyor garanti cozum