Syktoprak Ya kızlar çalışmak istemiyorum zaten bakanımda yok işyerinde kreş olmadığı için çıkan anneye tazminat i odenıyomu internette veriliyo yazıyoda aranızda bilen yapan varmi cvp yazabılırmı
Guzelkizimbenim Syktoprak verilmiyor die biliyorum hamilelikten dolayı çıkma olursa veriliyor die biliyorum
daisymomm Syktoprak maalesef alamazsınız. Sadece evlilik ve iş bitimi sebeplerinden tazminat hakkınız doğar. Sgk ya danışabilirsiniz.
birfincantuzruhu Guzelkizimbenim hamilelikten dolayı çıkışta tazminat ödemez işveren. Sadece erkeklerde askerlik kadınlarda evlilik dolayısıyla ya da işveren yüz kızartıcı sucu olmadan kendi isteğiyle çıkarırsa verir.
Syktoprak birfincantuzruhu danısıcam canımda belki yapan vardır diye ya da belki aramızda avukat anneler vardır bilirler diye soruyorum
Sarikuzumalp Syktoprak Sadece evlilik dolayısı ve işten işveren tarafından çıkarıldığınız zaman tazminat alabiliyorsunuz.
Findikfistik Syktoprak profilime girip sağ üst köşedeki 3 noktaya basın mesaj gönder kısmına tıklayın.