Simra Kizlar soğan kürüyle hamile kalan varmi aceba adet bitkten snra mi baslaniyor nsl hamile kaldiniz kaldiysaniz
TheBaby Simra Çevremdw çok kala var. Soğan kürü. Kilo verince kalanlar. Glifor kullanıp kalanlar. Sıcak iklimli şehre yerleşince kalanlar.
2prenss_annesieliff_ Simra bende dün bununla ilgili post acmistim bakın isterseniz yazan baya oldu bende deneyeceğim adetim bittikten sonra
Wolverine Simra ben bunla hamile kaldım diyemem ama çikolata kisti için çok uzunn yıllar tedavi görüp çözüm bulamayınca soganin kahverengi kabuklarını kaynatıp içiyordum yaklasik 2 sene bunu yaptım kiste rağmen hamile kaldım.
2prenss_annesieliff_ Simra bir yemeklik soğanı 1 buçuk bardak şu ile kaynatiyoruz ılimaya yakin iciyoruz çok soğuk olmayacak iliktan biraz sıcak olacak 15 gün
Simra 2prenss_annesieliff_ ben değilde esim dusunuyor ben hazir hissetmiyorum ama karsima dogan kuru cikti dedim bi deneyim olursa olur diye tabiki hazir hissettigimde yapcam siz de mi ikinci
Simra 2prenss_annesieliff_ hayirlisi olsun bakalim ins kucaginiza ikinciyide almayi nasip etsin tabiki olmayanlara da nasip etsin allahim 🤲
TheBaby Mucizem_06 Sıcak vücuda iyi geliyor çünkü. Annem 5 yıl hamile kalamamış. Antalya ya taşındıklarında hamile kalmış mesela. O kadar sıcakmışki.
Mucizem_06 TheBaby bizde doğuda yaşadık 5yil dogudakilerim doğurganlığı bu yüzden fazla demekki 😅ama erkeklere iyi gelmiyor diye biliyorum