Melis14 Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz ? Doğumdan önce 65 kg ben 77 kg doğuma gittim şuan 67 kg diyet yapıyormusunuz
Burc123 Melis14 73 ile hamile kalmıştım 90 la doğurdum bebeğim 4 aylık 69 kiloyum emziriyorum sadece başka bişey yapmıyorum
Melikeeeecansuu Melis14 64le hamıle kaldım 88 ke gırdim doguma şuan 70 kıloyum 6 kılo fazlam var dıyetısyene gıdıcem. Az bı gobegım var o gderse cok iyi olur
Syktoprak Melis14 vallaha ben hamileyken 10 kilo verdim 58 le doğum yaptım şuan 72 kilo olmuşum ve alıyorum napcam bılmıyorum
Uygarelif Burc123 nasıl kilo verdiniz öyle maasallah ya bende 70 ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim eve geldiğimde 73 idim ama emzirme döneminde kilo aldım resmen 80 kiloyum bir ben miyim acaba emzirme döneminde kilo alan 🤷♀️🙈
Burc123 Melis14 bebeğiniz kaç aylık bizim ilk iki buçuk ayımız öyleydi birde tektim gündüz yemek yemeye fırsatım olmadığı için hep ekmek arası yerdim ama şimdi düzenli beslenmeye çalışıyorum
Kaganozge Melis14 48 ile hamile kaldım 71 kilo doğuma gittim. Oğlum 5 buçuk aylık emziriyorum diyet yapmıyorum 49 kiloyum. Ancak belim eskisi gibi değil kütük gibi kalın. Bacaklarım da eskisinden kalın anlamadım ben bu işi 🙄
Yoruldum Melis14 70 kg hamile olduğumu öğrendim, 78 doğuma gittim 65 İm bebeğim 4 aylık diyet yapmıyorum, extra verdiğim 5 kilo için kendisine minnettarım 😀🤍
Burc123 Uygarelif ekstra pek bişey yapmadım aslında sadece bol bol su içtim dört lt ye yakın su içiyorum günlük süt yapsın diye sürekli bişeyler yemiyorum en iyi süt yapan şey su ilk iki ay yemek yiyemediğimden ekmek arası yiyordum hatta sürekli
Anakralice48 Hamile kaldigimda 70 kiloydum 100 kiloyla doğuma girdim şuan 80 kiloyum dün diyete başladim
Cancan1 İkinci kızıma 77 ile hamile kaldım. 170 boyum. 95 le dogum yaptım . 2 bucuk aylık bebeğim 71 kiloyum diyet yapmıyorum
bozaci 57 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim şu an 69um bebeğim 3 aylık daha vermedim gerçekten çok üzülüyorum ne zaman düzene koyup vericem inanın bilmiyorum
Melis14 bozaci bide dengesiz uyuyoruz malum bebekler uyumuyor düzensiz besleniyoruz onlarında etkisi var