aabcdefaaa Ndrg-12 Kaynanamlar banyodan hemen sonra süt yada mama verirseniz ilerde ağzı kokar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ☺️ ondan olabilir mi acaba 😅😅
TheBaby Ndrg-12 Benim oğlumunda kokardı. Dişinde minik siyah noktalar vardı. Demir içeren şuruplar yapıyor dedi doktor.
Nazli-brfin5121 Aliasya sadece kızlardan oluyor acaba? Benim kızımda iki yaşını geçti emmiyor ama bazı sabahlar ondada var sanki
Ndrg-12 TheBaby ne kadar kullandı demir ilacını ? Biz 9. Ayda bıraktık. Doktor bırakın kan değerleri güzel demişti
Deletedmom6261 Ndrg-12 dis cikarma donemlerinde benim oglumdada agiz kokusu oluyor doktorumuza sordum normal dedi dis mi cikartiyor acba
MelinayAsel29 Ndrg-12 curuk yumurta gibi kokuyordu oglum kucukken bagdemciklerindenmis iyilesti duzeldi. Burun genizn akintisida koku yapar
sincapinannesi Bi yerde okudum sebepleri 1.diş çürüğü şeker tüketimi 3.ağız kuruluğu (burundan nefes almıyorsa ) 4.emzik iyi temizlenmemişse 5.enfeksiyon 6.reflü
Cansusucu Ndrg-12 midesinden geliyordur o koku e artik büyüyor miss gibi ağızları hep süt kokacak değil ya 🥲
Ndrg-12 Cansusucu ek gıda da yiyor ama bebeklerde çok normal kabul edilmiyor ağız kokusu diye biliyorum