Elisa1604 Merhabalar anneler. Deneyimlerinize ihtiyacım var çok acil 😔 8 aylık kızım var ve son 2 gündür karnında inmeyen bi şişlik ve kızarıklık var 😔 ayrıca çocuğum aşırı huzursuz. Ne olabilir ? Nasıl başa çıkabilirim bu durumla 😔😔
Bebegimm1 Elisa1604 doktora muayne ettirin demek ki bir derdi var bebeginizin ki. Surekli huzursuz yarin doktora gosterin muayne etsin
Elisa1604 Bebegimm1 daha öncesinde doktora götürdüm fakat doktor bi problem olmadığını söyledi. 2 gündür de karın bölgesinde çıkan kırmızı benekli sivilceler ve şişlik beni tedirgin ediyor
Sonsuzmutluluk Elisa1604 Karnı genel olarak mı şiş yoksa kabarıklık gibi bir şişlik mi var gene şiş işe bir çok nedeni olabilir gaz olabilir enfeksiyon olabilir. Deri üzeri bir şişlik kabartı var işe ve kırmızı diyorsunuz alerji olabilir bişey ısırmış olabilir tekrar başka bir doktora götürün mutlaka
Elisa1604 Sonsuzmutluluk dün gece daha iyi gibiydi ama sabah kızarıklıklar artınca korkup götürdüm doktora. Bir kaç gün önce yüksek ateş vardı kızımda o yüzden döküntü olmuş normal bu dedi. Neyse ki korkulacak bir şey yokmuş 🙏🏻 Karındaki şişlik için de gaz var dedi