1Sosyalanne Güzel anneler 1 aylık kızım emziği kabul etmiyor öğürüyormuş gibi yapıyor bence bir veli nimet 😂Böyle yapıp büyüdükçe alan var mı tecrübeleriniz nasıl yardımcı olur musunuz😍Şimdiden teşekkür ederim 🥰🌸
Almi21 1Sosyalanne emzik ayırıyorlar benimki damaklı almıyor öğürüyor avent emiyor ama ben destekliyorum yoksa asla uyutamam öyle alıştık
dadaskizi 1Sosyalanne avent dışında almadı oğlum da kızımda , pahalı çok ama napalım başka emzik olmazsa napardim kolik bebeler için bire bir
Melekatak 1Sosyalanne emzik pişmanlık ya bence verme ben verdim şuan uykusunda ağzından düştümü uyanıyor be uyumuyor
Hilalclks55 1Sosyalanne philips in emzigini deneyebilirsin ben doğduğunda kanunla başladım hemen kabul etti
Yasolinne Melekatak Bebeğe göre değişiyor sanırım. Benimki sadece uykuya dalarken kullanıyor. Dalınca tükürüyor hemen. Biz çok faydasını gördük emziğin.
Prensimmm52 1Sosyalanne avent dışında almamıştı oğlumda emzik valla benim kurtarıcımdı bıraktırmakta hiç anlatılan gibi zor olmadı 1 günde unuttuk uyutmadan önce sakladım emziğini aradık beraber bulamayınca yarın yenisini alalım annecim sen büyüdün artık dedim uykuya dalmada 2 3 gün sadece 15 20 dakika geç oldu sonra 3. Gün hatta eşimin kuzeninde gördü anne ben abi o bebe dedi istemedi 😂
Elifefeibrahim 1Sosyalanne philips avent deneyin derimm anne meme ucu gibi oldugu icin çocuklar cok kolay alıyor