Asli1 5 aylık bebeğim var gece 3 ten önce uyumuyor çıldırıcam ya 😩 ağlamıyo etrafı izliyo başka şeylerle oyalanıyor uyumamak için. Gündüz uykusu normal ama gece uyumuyor yardım edin ne yapmam lazım erken uyuması için 😩
Flapjack Asli1 biz de uyumuyoruz. Rutinimiz gece 1 de kaka 2 de uykuya dalış. Bunu nasıl değiştirebilirim bilmiyorum hep aynı saatte kakası geliyor :( ve yapmadan da uykuya geçmekte zorlanıyor.
MinnakTosbagm Asli1 Gündüz uyku uzunluğu uyku sayısının fazlalığı ve hergün uyku saatlerinim değişikli gece uykusunu etkiler sık uyanarak ya da geç uyuma şeklinde ayına göre uyku saati takibi yapıp bir süre sonra yoluna koyabilirsiniz
Mom4565 Asli1 🙄😱uyku düzeni yok ki bebeginizin 1 de gün bitiyor nerdeyse sabah 7 de uyandırın bakın nasıl düzene giriyor uykusu çok sağlıksız uyku düzeni ama sizin düzene koymanız gerekir bebeğiniz bilmez ki ogretmezseniz
MinnakTosbagm Asli1 Bir süre sonra alıştırırsanız evet internetten 5aylık bebek uyku düzeni diye bakarsanız hatta görsellerde direk tablo cıkar bebeğinizin ayına göre uyanık kalma süresi uylu ihtiyacı vb. bilgiler yazıyor sabah kalkışı baz alarak bir düzenleme yaparsanız 1haftaya yoluna koyarsınız eğer öğlen uyanıyorsa cok geç sabah uyanmayı 7-8civarı önerirler ama ben uykuyu seven biriyim oğlumda kabul ettiği için biz saatimizi 9-9bucuk gibi belirledik ve hep ona göre gündüz uykusu yaparız uzun oldu kusura bakmayın birde bebeğinizin gündüz uyku sayısı hep aynı olursa yani örnekle hergün 3gündüz uykusu yapacağına alışırsa 4.de gece uykusu olduğunu benimser bir süre sonra sizde bebeğinize uyarak ayına göre uykusunu ayarlamaya devam edersiniz
Hulyaaa Asli1 haline şükret bence.benimki 2 aylık olacak. Şuan hala ayakda ve asla uyanıkken durmuyor sürekli kucak için ağlıyor m ayakda sallamakdan bacaklarım koptu 11 den beri sallıyorum düşün. Sinirlerim yıprandı artık
Ilaydacimen0325- Hulyaaa benim bebeğimde iki aylık asla uykuya dalamıyor ya dün akşam üstü üçten gece 12ye kadar uyumadı ve mız mız sürekli ara ara memelerde uyuyor yada sallarken 15 dk falan ne için böyle anlamadım delirmek üzereyiz bizde eşimle
tenceretavakuskana Asli1 ıkı haftadır alt ustuz bızde suan bı bucuk saattır uyanık oyun oynadık yormaya calısıyorm dıs donemınde huysuzlastı bozuldu duzenı malesef gunduz dort uyku yapar genelde yapmazsa o dorduxu uyku cok gec saate denk gelıo olmuyo o yuzden gunduz erken uyandırın gun ıcındekı gunduz uykularını uyumus olsun aksamda dus aldırıp uyutun uyansada ısık acmadan los ısık veya karanlıkta tekrar uyutmaya calısın o da olmazsa zaten uyanp oynayın😂🤭suan son evredeyız bız hıcbırı ıse yaramıyo hıyszlugu bıtınce eskıye devam
Mahur Malesef 10 aylik kizim daha simdi besige koydum o da yani tilki uykusu ha uyandi uyanacak. Nasil duzene girecez males3f hic bi fikrim yok benimde.
Ggercn Resmen benim bebe 😂 gece 3 de uyur öğlen 1 de kalkar 3 gibi tekrar uyur 4 de uyanır akşam 6,7 gibi birdaha uyur sonra 9,10 gibi şekerleme yapar gece 3 e kadar ayaktayız. 5 aylık bu arada
Mom4565 Asli1 çocuğunuz zaten geç uykusu yapmıyor ki bi kaç gün erken kaldirdiginiz zaman uykusu düzene girer böyle düşünürseniz ve devam ederseniz düzene girmesi çok zor