Rose21 ilk önce 3 gün kuralına göre tadımlarla başlayacaksınız, 1-2 ay bu şekilde geçiyor, biz ilk önce yoğurtla başlamıştık, daha sonra sebzeye geçtik, sebzeleri tel süzgeçe koyup içine su koyduğum bir tencerenin üstüne koydum ve o şekilde buharda pişirdim, kesinlikle buharda pişirme makinesine ihtiyaç yok, zaten normal yemek yemeye geçince buharda pişirmeyi de bırakıyorsunuz, 3-4 sebze ile tanıştırdıktan sonra meyveye geçtik, çatalla ezip verdim ya da silikon meyve sebze emziğine koyup eline verdim, püreyi doktorumuz kesinlikle tavsiye etmedi, 7. ayda kahvaltı eklendi, kahvaltı da ilk önce haşlanmış yumurtanın sarısı ve peynir, evde lor peynir yapıp kendim veriyorum genellikle, daha sonra omlet falan vermeye başladım, tadımlar bittikten sonra çorba yemek falan yapıp verdim, 8.5 aylıkken yemeklerine kıyma koymaya başladım, ayrıca et suyu da kullanıyorum, yani zamanla kendiniz yemeklerini çeşitlendirip zenginleştirebiliyorsunuz, gerekli olan şeyler de birkaç tane silikon kaşık, önlük, mama sandalyesi ve yiyen bir bebek