Hshsjsj Merhabalar hanımlar kızım 3.5 aylik doğduğundan beli her türlü emzigi aldim ama napsamsa tutmuyo en son aventin emzigini aldim yine tutmuyo alıştırmak istiyorum sizlerin önerisi varmi lütfen yardımcı olun😌
Mira61 Hshsjsj alıştırmayın ben çok pişman oldum oğlumu alıştırmıştım meme reddi oldu memeyi tutana kadar ne çektim Allah bilir şimdi çok şükür emiyor
Bebitom_3 Hshsjsj sürekli elinizle destekleyin atıyorsa ama mide bulantısı için bişey diyemem benim oğlumda sadece uykuya geçerken alıyor şuan 7 aylık normalde kullanmıyoruz diğer çocuklarımda vermedim ama büyük rahatlıkmış
Lorabanu-06 Hshsjsj Benim kızda emzik hastası mübarek iki aylık daha bende bıraktırma ya calisiyorum önce 1-2 ay emziği aldım tutmadı ağzından düşürdü sonra 6-9 aldım onuda tutmadi ağzından dusurdu ağladı deli gibi aranıyordu sürekli memede kalmak istiyodu uyurken uyanıkken delirmistim en sonunda bir buçuk yasina gelince tutar diye aldığım bı emzik vardı yuvarlak uçlu wee nin onu tuttu buyuk alın belkide ağzına küçük geliyodur bilemessin
Hshsjsj Mira61 oğlumda meme reddi yaşamadım emzik emmesine rağmen 1 yaşına kadar emdi 1.5 yasinda emzigi kestim kızımda alissin istiyorum 🤦♀️
rosesbabys Hshsjsj her cocuk ayni degilki benim bebegimde emzik biberon meme allah ne verdiyse hepsi ortaya karisik gidiyorduk. Emzigi agzina tuttugunuzda tik tik tik yapip zorlayin biraz biraz zamanla alir bence 🥲
F0244 Ben 3,5 aylık Ken emzik arayışına girdim uykuya dalamiyordu eşim evde yokken tuvalete bile giremiyodum avent ultra softu tüttu çok şükür o da bende rahatladım uykuda kullanıyorum sadece bide ağlayınca veriyorum
Hshsjsj F0244 yaaa ne güzel bende en son aynı emzigi aldim fakat midesini bulandiriyo napacam bilmiyorum
Hshsjsj Peekaboo 0 6 olanı aldım da büyük geldiğini düşünmüyorum ucu baya küçük görünüyo bilemedim şimdi
Peekaboo Hshsjsj benimki de başta tutmadı 0 6 ay büyük geldi ogurdu. Yani bize göre küçük görünebilir de bebek hoslanmayabilir. Burda da 0 6 Aydan öğürüp, 0 2 ay alınca tutan çok bebek oldu. Denemek de fayda var