ikizannesi57 oglum 2.5 yasinda gun icinde bi sknti yok ama uykuya dalarken el kol hareketleri yapiyo ellerini tutuyorum bu sefer ayagini oynatiyo uykuya dalana kdar boyle basina gelen var neden kaynaklanir
Bitikmomi ikizannesi57 bence normal artık hayalgücü gelişiyor büyüyor. Oğlum 21 aylık yatağa girince tavanda göstererek yengeç e eee balık e eee leo e ee diye aklına gelen herşeyi söylüyor bişeyler gösteriyor bazen anne korkuyorum diyor. Kafalarının içinden neler geçiyor bilemiyoruz ki
Deletedmom896 ikizannesi57 Ya ben kötü bişi olduğunu düşünmüyorum ama istersen yine de bi sor çocuk doktoruna
Merve20 ikizannesi57 ayak el kol her türlü hareket mevcut sizde 😅 elleriyle ayaklarını tutuyor havaya kaldırıyor . Zaten çok hareketli bir çocuk uykuya dalarken bu yüzden çok zor dalıyor
ikizannesi57 Bitikmomi evet dogru norolojik bsy olmasindan korktum sadece hani el kol atmasi istemsizcemi oluyo diye
Bitikmomi ikizannesi57 Allah korusun ama sanmıyorum istemsiz olup olmadığını az çok anlarsınız uykuya dalmak için yapıyorda olabilir. Yani 30 yaşındayım uyumak için ya ayağımı sallıyorum ya kendimi hala 🙄 hala uyanıkken yapıyorsa bişeyler düşünüyor olabilir dikkatini konuşarak dağıtmaya çalışın mesela hikaye anlatın dua edelim vs diyin belki işe yarar
Bitikmomi ikizannesi57 yaa iyi yapmışsınız kesinlikle doktora gösterin. İnşallah buraya da atılıyordur bilen varsa söyler
Bitikmomi ikizannesi57 evet evet açıldı ama bana sanki bilinçli yapıyor bişey düşünüyor gibi geldi açıkçası hiç istemsiz yapıyo gibi durmuyor
Merve20 ikizannesi57 ay canım bence bu hareketler çok normal uykuya dalmakta zorlanıyor sadece. Sen için rahat etmezse doktora bir zor istersen ama benim kızım da böyle . Hatta daha tuhaf hareketler yaptır doktorunuz hiperaktif bir çocuk olduğu İÇİN bu şekilde uykuya dalmakta zorlanıyor demişti