Kucukadaminannesi Küfür etmiyorum,kimseye saygısızlık yapmıyorum,sadece şuraya fikir almak için derdimi yazıyorum uğraşıp ve postlarım yayınlamıyor bile öyle mi? Peki sebep?????
Kucukadaminannesi Deletedmom896 bir kaç gün oluyor sanırım,iki tane paylaşmıştım ayrı ayrı ama hiç düşmemiş bile
Kucukadaminannesi Deletedmom896 bakim bir dk anasayfada bile görünmemişti çünkü ondan olabilir mi acaba
Kucukadaminannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm hayır başıma bi çok kez geldi, anasayfaya bile düşmüyor artık burama geldi adminlere sesleneyim dedim o attıklarım da öyleydi
feratlarkupeklergiremez Kucukadaminannesi yorum gelmeyince görünmemiş şimdi ben hepsine yorum yapayım da çıksın
Deletedmom896 Kucukadaminannesi Olabilir bu arada gözünde çok büyütme bi şekilde emmeden de uyumaya alışıyorlar ☺️
Kucukadaminannesi feratlarkupeklergiremez anladım ne bilim profilimden hiç bakmamıştım ama anasayfaya düşmeyince böyle oluyor sanırım teşekkür ederim
SeninAnnenBirMelektiYavrm Kucukadaminannesi anasayfaya düşmüyorsa senin altina yorum yapman gerek üstte kalması için sayfaya düşmesi için adminlerin yapacağı birşey yok
Kucukadaminannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm anladım teşekkür ederim aklımda bulunsun,adminlerden başka sesleneceğim kimse yookk🤣
yigitpasaninannesi_35 Deletedmom896 alakasız ama ben isim değişikliği yapmak istiyorum nasıl yapicam bilginiz varmı