Dugu kişiden kişiye değişir tabi ama hurma yerdim nen düzenli olarak sabah incir akşam hurma bide her fırsatta su içerdim uyudukça ve bebeğim emdikçe kısa zamanda sütüm arttı her fırsatta bebeğinizi emzirin ağlamasına fırsat vermeyin kussa bile emzirin zaten hareletlendikçe kilo aalımı yavaşlar o yüzden kilo alır diye endişelenmeyin vakit buldukça bebeğinizle uyuyun geceleri özellikle süt çoğalır bebeğiniz 2 saatten fazla uyuyosa o arda kalkıp sütünüzü sağıp uyuyun dinlenemediğinizde sütün yetersiz geldiğini düşündüğünüzde sağdığınız sütü içirin ben ilk bir ay sürü yetiremezdim mama verirdim daha sonra doktorumuz geceleri mutlaka uyu gece süt daha çok olur her emzirme öncesinde sonrasında su iç dedi baktım oğlum gece uyuyo bende oğlum uyurken kalkıp süt sağar dolaba koyardım acıkıp ağlamaya başladığında sütün yetmediğini düşündüğümde sağdığım sütü verirdim sürekli bi kaç hafta içinde sütüm daha bi artmaya başladı benimde keyfim yerine geldi kendimi iyi hissettim oğlumunda ağlamaları azaldı