Lilav21 Merhaba güzel anneler,bebeğim asla biberon istemiyor göğüs ucuna en yakın olan biberon önerebilir misiniz?
emirinannesii Lilav21 avent kullanıyorum simdi dr. browns aldım yeni tommee tippe de aldım üçünüde tutuyor ama aventle dr. browns çok iyi
eilik Lilav21 Tutmayan bebek tutmuyor valla, lansinoh aldım, tommee tippe aldım, hanimish aldım, alıştırma bardağı aldım(6.ayında) hiçbirini tutmadı. Alıştırma bardağıyla su bile içmiyor ısırıyor sadece 🤷🏻♀️
MomEslina Hangi biberonu kullanırsan kullan meme reddi oluyor çok önemli değilse biberon kullanma bence
Mom4565 MomEslina ben bitki çaylarini hep biboronla verdim ama hiç bir zaman meme reddi olmadı meme reddi bebekle alakaliymis
Lilav21 MomEslina 15 aylık doktor kalorili mama verdi bardakla içirmek çok zor oluyor , gece 10 kez süt için uyanır meme aşığı şuan 🥲
Lilav21 eilik zor oluyor öyle de 🥲 bizimki aventin suluğundan su içiyor sadece yudum yudum bardakla verince üstü ıslanıyor sürekli🥲 son şansımı da denemek istiyorum 😂
Mom4565 Lilav21 Istiyosun ya olmaz😂🙈 gece beslenmesi ni kesmeyi denesen canım benim bebeğim 6 aylık gece beslenmeyi bıraktık
Lilav21 Mom4565 bırakamıyoruz son 1 Aydır deniyorum kıyamet kopuyor meme vermeden uyumuyor veya sallamam gerekiyor bu kez sallanmaya alışacak diye korkuyorum
Deletedmom454 Almadığım denemediğim biberon kalmadı hatta biberon koleksiyonum var da diyebilirim bu biberonların içinden sadece Lansinohu kabul etti oğlum ve asla başka bi biberon istemiyo
Lilav21 Mom4565 denedim uykusuna yatıyor ama gece uyanınca uykuya geri dönemiyor ve her seferinde dayanamayıp verdim 😥