Ayca_ogun1 Ne yaparsam yapım illa gece sürekli kalkıyor neler neler denedim 2-3 defa kalkıyor gece 16 aylık uykusu düzeleceğine daha çok bozuluyor gece kalktığında su vermeyi hep deniyorum deli gibi bağırıp istemiyor siz neler yapıyorsunuz anneler
0055500 Ayca_ogun1 bizde 11 aylığız kızım hep bizimle uyumak istiyor ve gece 3 4 kez uyanıyor sürekli emmek istiyor beşik anne yanıydı o şekilde yanımıza geçmeyi öğrendi şimdi kaldırdım korkuluğunu bu sefer de ayağa kalkıp ağlıyor gece uykumuz hiç yok perişan haldeyim
Ayca_ogun1 0055500 ay nasıl gecicek bu günler kalkıyor benimkide beşiğinde oynuyor sanki hiç uyumamış gibi bazende çok bağırarak kalkıyor
0055500 Ayca_ogun1 ahh çok fenalar😊 bizimki asla oynamıyor işi gücü ben paçamdan ayrılmıyor çok yoruluyorum birde yalnızım eşimin işinden dolayı bulunduğum yerde kimsem yok yalnız büyütüyorum
Ayca_ogun1 0055500 bende tek büyütüyorum Allah’tan eşim evde oluyor geceleri ve haftasonlari o zaman yardım ediyor ama benim kadar çile cekmiyor
0055500 Ayca_ogun1 benimde öyle eşim 3 de geliyor eve ve hafta sonları tatil evde onlar olmasa zaten işimiz harap🤦♀️
Ayca_ogun1 0055500 hastanede doğumundan bugüne kadar hep eşim destek çıktı korona olduğu içinde annelerimiz gelmeye çekindi korona bebeği bunlar