Sarekuzu_19 cikolatahurma Bizim burada misafir geleceği zaman fırına güveç göndeririz örnek misafir menümüzü yazayım Pirinç çorbası Güveç Pilav Zeytinyağlı yaprak sarma , bezelye yemeği Kütahya usulü manda kaymaklı cevizli güllaç evimde ağır misafir agirlayacaksam benim menüm bu şekilde olur 😊
Asyaayaz1 Mercimek çorbası fırında tavuk patates yada köfte patates (İzmir köftede olabilir) pilav salata
Mavielif Yeşil mercimekli tarhana çorbası, içli köfte yoğurtlu kapya biber, güveç kaplarında etli sebzeli güveç (tavuklada güzel olur) bulgur pilavı.
Mvg1 Yayla çorbası, karnıyarık, pirinç pilavı, tavuk butu da yapiyorum ayrıca çeşit oluyor, salata, tarator, yaprak sarma tatlı olarak da kalburabastı veya kremalı kekli tariflerden tercih ediyorum incirli pasta veya kremalı havuçlu kek gibi
1Zeynoli cikolatahurma Ben dün ağırladım. Menüm mercimek çorbası, mantı, kağıt kebabı, pilav, salata, yoğurtlu köz biber mezesi, vişneli yaprak sarması ve kremalı havuçlu kek şeklindeydi. Fikir olsun ☺️
Duyulurum cikolatahurma domates çorbası, rosto, patates püresi, sebzeli bulgur pilavı. ortaya da firinda kaşarlı mantar. Tatlı da tavuk göğsü ya da revani
Albertosss cikolatahurma ekonomi kötü misafir ne almayın kızlar yağ olmuş 115 TL 😂 şaka şaka gelene kapı açık tabide Ezogelin çorba su böreği pirzola mantarlı domatesli bol soğanlı pirinç pilavı Kabak havuç tarator süper oluyor Kadayıf dolması , sütlü tatlı yada
AytenMina cikolatahurma mercimek corbası veya domates corbası Bulgur pilavı Fırında sebzeli kasarlı et veya tavuk (güveçte) Veya karnıyarık Ortaya havuç yogurtlusu ve marul salatası Tatlı olarak şekerpare veya tiramisu veya bisküvi past.b