Superisi_0 Merhaba anneler. Sütüm son zamanlarda iyice azaldi.Mochi göğüs pompası kullansam sütü arttirirmi kullanip memnun kalan varmı
Mirelkusveannesi Superisi_0 merhaba, mochi sadece akan sütü topluyor. Süt arttırmak için iyi sağım yapan bir pompa lazım, avent kullandım ben 🌸
Yigitaynur66 Superisi_0 ben kullandım mochi emzirirken diger gögüs ten akan süt boşa gitmesin diye sagmak için ve süt çogaltmak için işe yaramaz elektrikli işinize yarar ben lansinoh kullandım çok güzel sagıyo
Pienar Superisi_0 benim 2.5 aylık bebeğim var her emzirdiğimde diğer göğsüme takıp akan sütü topladım yara olduğunda emziremediğimde hep Onu taktım sma arttırdı mı bilmiyorum
Superisi_0 Mirelkusveannesi vebaby varda pek işe yaramadi iki gogsumden sadece 20ccc çıktı çok üzüldüm kizim buyuzdrn emmiyo bıraktı diye
Okuroya Mochi sağmak icin kullanılan bir makina değildir. Yeni doğum yaptığınız dönemlerde emzirirken diğer göğsünden akan sütü toplar. Eğer gerçekten ihtiyacınız varsa elektrikli süt sağma makinası alırsanız daha iyi olur sizin için :)
Mirelkusveannesi Superisi_0 acaba süt arttırıcı bir şeyler mi denesen 🤔 benim avent pompa dediğim gibi çok kuvvetli ama fiyatı da pahalı sanırım şu an eğer bütçene uygunsa düşünebilirsin, mochiyi ben halâ aklıma gelince emzirirken diğer göğsüme takıyorum baika bi şeye yramıyor 🙁
cicek10 Superisi_0 mochi almayın sakın o süt sağmaktan ziyade fazla sütü toplamak için iyi bir elektrikli alın bende lansinoh var ama başka bir marka alın ya da en güzel hastane tipi kiralayın ben almamış olsam kesinlikle kiralama yapardım ben de manuel alacam bir tane
Pienar Superisi_0 hastane tipi sağım makinası kiraladım onlara bakabilirsin çekişi çok iyi ama kullanımı zor elinle tutmak zorunda kalıyorsun o yüzden bende çok kullanamadım süt arttırıcı dereotu tahin pekmez tahin helvası bol su İle arttırdım geceleri ekmek arası tahin helvası yediğüm oluyordu
Pienar Superisi_0 Google aramaya hastane tipi sağım makinası kiralama yazdım medikalci var onun numarasını alıp aradım yerlerine gittim makinayı aldım aylık 200 TL ye kiraladılar benim göğsümdeki sertlik kaldı her çektirdiğimde de kaldı sürekli emdiği halde ben faydasını göremedim sertliklerimi çözmesi konusunda
Tubarslan Manuel ile çok zor elektronik süt sağma makineleri bebek yerine emme olayını hizli bir şekilde yapacağı için süt kanallarını açabilir o yüzden ise yarayabilir. Ayrıca bitki çayları ( rezene ) deniyor musun ?
Superisi_0 Tubarslan Ewet canim süt arttırıcak herşeyi kullanıyorum bi ara saldim kendimi esim askere gitti çok üzülmüştüm ondan bellide toparlayamadim sütüm azaldi kizimda eskisi gibi emmiyo
Yigitaynur66 Superisi_0 farklı oldugunu düşünüyorum lansinohda 3 kademeli olarak seçeliyorsunuz ve hiç yara yapmadı bende çok memnun kaldım
Yigitaynur66 Superisi_0 bide humana çay var emziren anneler için çok güzel süt yapıyo deneyin mutlaka ben kaç kutu içmiştim bşde yediklerinize dikkat edin ki sütünüz kaliteli bi şekilde çogalsın yogurt yumurta et vs…
Tubarslan Superisi_0 üzüntü en başta sütü kesen etken asla uzmeyeceksin kendini ne olursa olsun bende aynı hataya düşmüştüm
Ohaezgi Superisi_0 arttırma yapmıypr sadece sütü akıtıyor ben sütüm kaç cc çıkıyor acaba diye almıştım sonra kızım emmedi sağıp verdim onunla ama artış olmadı
Superisi_0 Ohaezgi kızım emmiyo aynen sua aralar benimkide oyle birakcak gibi çok üzülüyorum ya baska alayim ben en iyisi
Superisi_0 Tubarslan elimde değildi ya ne kadar güçlü durucam desemde çok üzülmüştüm inşallah yine sütüm eskisi gibi iyi gelir artik kizim icin duruyom güçlu