MDG_ Kızlar bebegim 5 ay 21 günlük iki gündür uyumuyor hep huysuz diş mi çıkarıyor acaba alt damagi hafif kizarik ama salyasi yok nasıl anlarım diş mi diye
Sevgiela MDG_ bizde 7 aylığız bizimde salya yok ama huzursuz 2. Gündür diş etlerinde de kızarıklık yok altı temiz karnı tok ama huysuz atak haftası da değiliz bende böyle bir post açacaktın diş olduğunu basım anlarım diye
Sevgiela MDG_ evet o sorun da var mama içiyor istemiyor ek gıda çok iyi yerdi 3 kaşıktan sonra ona da isyan ediyor sizin kaç aylık
MDG_ Sevgiela 5 ay 20 günlük eli hep ağzında bu gün toplas bir saat uyumadı hala da sallıyorum ayağımda artık cildircam gerçekten
Sevgiela MDG_ aynı durumdayım bende beşikte mız mız sallıyorum 1 saat oldu Allah kolaylık versin hepimize
MDG_ Sevgiela amin valla ne zor bebek büyütmek hele ki tek başına bakmak daha mı zor bilmiyorum sizde mi tek bakiyirsunuz
Sevgiela MDG_ evet tek bakıyorum hep kendim ilgileniyorum eşim çalışıyor yorgun oluyor oda ilgilenmeye çalışıyor ama sonunda hep benim kucağımda buluyorum
MDG_ Sevgiela aynı durum bizde de eşim nöbette oluyor bazı günler bugün olduğu gibi hep yalnızım hep ben ilgileniyorum bugün uyusun diye dışarı çıkardım ona rağmen uyumadı