Minikkizimmm Kızlar bebeğim daha 7 günlük ağzında pamukçuk yani beyaz beyaz Seyler. ( Biz onu süt sandık sonradan öğrendik. Eczaneden ilaç vermişler eşime ağzına sürün diye. Ama çevremde cogusu bebeğe ilaç yuklenmesin vs dedi. Sizler nasıl bir çözüm buldunuz. Emerken yavrumun canı acıyor. 😢
Lulemom Minikkizimmm yaşamadım ama karbonatlı suya temiz bez batırıp donrada o bezle ağız içini temizliyolar diye duymuştum
dadaskizi Minikkizimmm karbonatlı su ile silin temiz yumuşak bir tulbetntle bide bastıra bastıra silmeniz lazım
Bebegimm1 Minikkizimmm İlaç da oda bebege gore sonucta çok fazla yayilmadan önlem almak gerekli.emzik biberon kullaniyorsa bunlari kaynatmaniz gerekli gogsunuzu de karbonatli su ile silin
13ayse Minikkizimmm karbonat ile 2 defa sildim internetten görmüştüm sonra kontrole gittiğimde sordum doktora zamanla geçer birşey sürme dedi ve geçti sende öyle yap bence
dadaskizi Minikkizimmm 3.4 defa yapman lazım ama o ilacida kullan ki çabuk geçsin , canı yanacak yavrumun ama başka çare yok fazla ilerlemeden müdahale et , bizde kullandık o ilacı bı sıkıntı olmuyor , zaten onuda temiz tülbentle sureceksin icirmeyeceksin
Tuchee Minikkizimmm canım sana en iyi şeyi söyleyim karbonat biraz yakabilir daha küçük çünkü .Kendi saçını parmağına dola sıl ağzını biraz midesi bulanıyor ama bişe olmaz ben öyle yaptım annemin tavsiyesine göre temizlendi
dadaskizi Minikkizimmm ha bide şu çok tatli ve çok sıcak gıdalardan uzak durmanız lazım , bir çeşit mantar bu pamukçuk , yani senin gogsunude temiz tutman lazım karbonatlı su ile sol geçmiş olsun
Tuchee Elifff88 ilk yaptigimda hepsi gitti zaten ama saçımı bayağı parmagima dolayip sildm daha sonra çok olmadi oldukça yapıyorum ama . Bebekler de o ağızda çıkan beyaz şey bebegn sütü ağzında beklemesin den kaynaklı zaten
Eceninannesi33 Minikkizimmm karbonatlı suyu ince bir temiz beze batırıp ağzının içini dilinin üstünü temizleyin her gün geçer inşallah korkmayın
asel_kus Minikkizimmm eczacı bana pamukçuğun anne göğsünden geçtiğini ve göğüslerimi sık sık yıkamamı söylemişti. Bebeğimin ağzınınkarbonatlı suyla temizlemiştim ama ilacı 1-2 kez kullanınca daha hızlıgeçmişti
Giz3w Minikkizimmm pamukcuk annenin gogsundeki bi mantardan kaynaklanir ve bebege gecer karbonatla sadece o beyaz goruntu kalkar ama mantar gecmez.Cocuktaki rahatsizlik devam eder.Ilac disinda yapacaginiz hersey sadece goruntusunu degistirmek olacak.Gogsunuzu sık sık yıkayip ilac kullanmalisiniz.Gogus pedi vs kullaniyorsaniz kullanmayin sutunuz akar beklerse mantar yapar sıkı seyler giymeyin gerekirse bi sure tek tshrtle dolanisin hava alsin bol bol yikayin beyaz sabunla.
AtlasBebekk Minikkizimmm ben ilaç kıllanmadım daha küçük kullanmayın çok sıcak tüketmemeye çalışın de ılık su ile ağzını temizleseniz yeter bi dr bebek bakım vidyosunda ılık su ile temiz bez ıslatın dilindeki ağzındaki pamukçukları alın demişti
Elifff88 Tuchee anladım sağ olun. Ben göğsünden de şüpheleniyorum çünkü benim göğüs uçlarım yoktu hep yara oldular göğsünden bebeğe geçiyor diye korkuyorum
Eliztosss Minikkizimmm karbonatlı su ile temizleyin. Düzenli olarak yapın sizede bulaşabilir göğüslerinizde mantar olur. Geçmiş olsun