Beyzalmat Arkadaşlar merhaba, oğlum 1 buçuk yaşında. 3 haftadır bitmek bilmeyen bir öksürüğü var. Şuruplar, çaylar hepsini denedik ama geçmiyor. Bir de kusuyor ara ara balgamli. Ne önerirsiniz ne geçirir bu durumu? Teşekkür ederim.
Katreimatem Beyzalmat üşütmüş olabilir. Tüm vücudunu zeytinyağ ile sabah akşam yağlayın. Vücudu ısınır. Balgam kolay atar
petunya06 Beyzalmat evet deneyip de ise yaramayan yok ( organik zeytinyağı ve organik sarımsak olması şartıyla ) glutensiz.dunya.com un blogunda tarifi de okuyabilirsiniz ben kızıma yapınca oksurugu artıyor balgamı çıkartıyor balgam kusuyor resmen sonra kesiliyor aynı zamanda ateş düşürücü etkisi de var Allah in izniyle
petunya06 Demetakk dört beş sarımsağı ezin küçük bir cam kaba koyun üstünü geçecek kadar zeytinyağı köyün tarif bu kadar. Dolapta 6 aya kadar bekleyebiliyor hazırda duruyor yani. Kullanmak için de bir saat bekleseniz kafi. Tarif hormonlardan dolayı gece,uykuda çok çok etkili. Sarımsak bazen tahriş edebilir o yüzden üstteki yağı sürmek gerekiyor. Bebeğinizin ayak tabanına güzelce yağı sürün sonra da kalınca bir çorap giydirip uyutun hiç bir yan etkisi yok eğer balgamı çoksa ilk başta oksurugu artırabilir bu sizi endiselendirmesin sonrasinda balgamı atıyor ya kusuyor ya dışkıda. İnatçı durumlarda 7 gün üst üste uygulanabilir. Ateş ve öksürük için birebir. Yetişkinler için de uygulanabilir benim kızım 9 aylık iki kez hasta oldu biri hafif biri ağır bir gripti ateşi çıktığında gündüz çorabını limonla ıslattım hemen düştü gece de bunu uyguladım ilaçsız ateş düşürücü vs vermeden hastalığı atlattık elhamdülillah. Ama tabiki sonuç alınamazsa ilaç da kullanilabilir sadece önce doğal yontemleri deneyip en son çare ilaca yönelmek lazım diye düşünüyorum ben