28arden iyi akşamlar kızlar bugun aşırı canım sıkkın acayip morelim bozuk cok sinirliyim 1 buçuk yıldır sigara içmiyorum oglum hamile olduğumdan beri şuan sakinleşmem için içmem lazım ya sütümün tadını bozup oglun emmezse diye korkuyorum bide reglım reglke zaten tadı bozuluyomuş az napim
Matmazellll 28arden Stres de sütten bebeğe geçer elbette ama eğer dayanamıyorsaniz bir iki duman alıp atın başka bişey gelmiyo aklıma bende içiyorum maalesef.
mrvcr 28arden hem hamileyken hem emzirirken sigara içmiş bi insan olarak söylüyorum sakın içme. sonrasında bi sürü vicdan azabı çekeceksin, 1.5 yıl içmemişsin bi kez içersen devamı gelecek vb. 2 dk stresini alıp sakinleştirecek diye bunların hiç birine değmez 😞
Ozlem-Uras 28arden bende 3 ay oldu içmiyorum az once çubuk kraker yedim hunharca sigara yerine iyi geldi
28arden mrvcr bende ondan korkuyorum ama şu yagmurda ya alıp başımı gidicem yada bi paket içip sakinleşicem çok bunaldım
Matmazellll Annenin sütünün kesilme nedenleri arasında beslenme yetersizliği, düzensiz beslenme ve stres sayılabilir. Özellikle yoğun stres ve üzüntü sütün azalmasına veya kesilmesine neden olabilir.
Bellatrixxx 28arden 2 yıl içmedim. Bırakmadım sadece ara verdim diyordum çok istiyordum. Bebişim artık emmedigi için geçen gün içtim. Hiç ozlememisim 😂 başım döndü, midem bulandı. Ay boşa eziyet etmişim kendime 2 yil içemiyorum diye
28arden Bellatrixxx ben başlarım yani şuan biraz daha iyim kendime güvenemiyorum kimseyle muhattap olmuyorum ama bi şekilde daha fazla nefret etmem için çaba sarf ediyolar (kendi ailem )
mrvcr birannebirevlataybars38 yani Allaha şükür benim oğlumda bi sıkıntı olmadı ☺️ ama bu benim risk aldığım gerçeğini değiştirmiyo 😞
birannebirevlataybars38 mrvcr Valla benim kuzenimin üç kızı oldu hem hamilelikte hemde sogumdan sonra içti hiç bir sıkıntı olmadı bende içmiyordum ama başladım içmeye bende kaynanmda diyor sütün tadı değişmiş bak zayıflamış oğlum halbuki diş çıkarıyor