Ceren_301121 Kızlar silikon uçla bugün emzirmeye başladım bebegim çekiyor ama doymuyor bide çok fena daha ilk günden göğüslerim taş gibi ve ucu felaket acıyor ne yapmam gerekiyor bunlar için lütfen yardım bebegim 11 günlük 😞😞
Jdjdjdsj Ceren_301121 vazgeçmeyin bebeğiniz emin olun sizi istediği için memede durmak istiyordur çünkü tek tanıdığı insan sizsiniz doyup soymadığını bez sayısından anlayabilirsiniz göğüslerinizin de taş gibi olması fazla süt üretimi ve bebeğin yeteri kadar tüketememesinden dolayı dikkat edin mastit olmamaya çalışın göğüs ucunun acımasıda genelde tüm annelerde oluyor göğüs uçları alışana kadar bir sürü krem nemlendiriciler var ama size ne iyi gelir denemeden bilemezsiniz biraz araştıp doktora falan sorup da alabilirsiniz çünkü ben ne denediysem işe yaramadı 😅en iyi gelen şey zaman inşallah bu günlerde geçicek güzel anne
Tugraninannesi Ceren_301121 bazı kremler var canım hem göğsünü rahatlatır hemde kremde olsa emzirebiliyorsun ben genel cerraha gitmiştim krem için
Jdjdjdsj Garmestan, lansınoh, lanolin, var kantaron yağı kullanabilirsin zeytin yağı kullanabilirsin ayva çekirdeğinden krem yapabilirsin dene bakalım umarım biri işe yarar