Umay3840 Bebegm her sofraya otrdgmzda sofraya atlyo blyrm 180 gnu tamamlamadan brsey verilmiyor boyle tadımlık minik cay kasıgnn ucu kadar versem zararı olur mu
leylasnsy Umay3840 az az verebilirsin bence. Ben 4,5 aylıkken azıcık ev yoğurdu rafadan yumurta verdim yani 🤗 çok şükğr ne alerji ne başka bişi olmadı.
leylasnsy Umay3840 benim oğlumda öyleydi. Şimdi maşallah 15 aylık iştahlı herşeyi yiyor yoğurt yumurta sucuk yemekler biz ne yersek yer. Bence esirgeme. Tatımlık verebilirsin küçük ekmek içini bandır suyuna ver korkma 🤗😘
Ysm2019 Umay3840 doktorumuz başlattı ama kızım çok istekli değil gibi yinede tattırmalara başladım 3 gün kuralı ile
tamzamanlianne Umay3840 ben 5 aylıkken başladım canım tadımlara. Şuan 6 ay 2günlük kahvaltı ve öğlen veriyorum 😊
Asyaayaz1 Umay3840 3 gün kuralı yaparak yoğurtla başladım 1 tatlı kaşığı kadar 3 gün sonrası kabak havuç püresi tattırdım yarın elma armut muz püresi yapıcam
brnykt 180 gün dolunca başladım sindirim sistemleri o zaman hazır olacağı için. Oğlum herşeyi de ayırt etmeden yer maşallah diyim. Ayrıca ek gıda her yönden zor bir dönem bence ne kadar geç o kadar iyi 😅
Umay3840 brnykt bnm kızım da masada cok heycnlnyo agznı acıyor acaba cay kasıgnn ucuyla versem mi diye kararsz kaldım cnm
tamzamanlianne Umay3840 valla benim kızım sadece mamayla besleniyordu ben o yüzden başladım. Hatta doktoru 4 aylıkkem başlat dedi ama ben bir ay daha bekledim
Ysm2019 Umay3840 erken başlaması daha iyiymiş alışması açısından yoksa bebeğim 2.600 hastaneden çıkış kilomuz 5. Ayımızdaki kontroldede 8 kiloydu iyi demişti kilosuna