Koalina Kızlar kızım 22 aylık bir haftaya yakındır öksürük var. Balın içine toz zencefil koysam verilir mi ?
Saripapatyammm Koalina Andız pekmezi Ihlamur Kozalak şurubu Birde elmanin kabugunu kaynatip suyunu icirebilirsiniz. Öksürüge bunlar birebir 🌸
Bitikmomi Koalina ben verdim ama hiç işe yaramadı denediniz mi bilmiyorum ama pekmez tereyağı daha etkili gibi geldi bana
Asli123 Koalina ben verdim ama ilerleyen öksürükte fayda etmiyor. Ciğerlerine inmiş balgam buhar verdi doktor Hatta 3. Gün öksürüğü gecöeyınce gittim ben. 1 hafta uzun bir süre gibi geldi bana
Koalina Saripapatyammm kozalık şurubunu nereden bulabilirim acaba elma işini de yapıcam teşekkür ederim bu arada
Ecre123 Saripapatyammm canım benım kızımda öksürük çok bunu böyle yaparsak kaç aylık bebekler içebilir
Saripapatyammm Koalina Sanırım aktar gibi yerlerde oluyor. Ben almadim ama teyzemler kullaniyordu torunlarina. Gecmis olsun 🌸
Koalina Asli123 Doktora gittik zaten dinledi antibiyotik de vermedi antibiyotiklik değil dedi ben doğal ekstra ne kullanabilirim onu öğrenmek istedim🌸 gündüzleri çok yok gece yatarken daha çok geliyor
Saripapatyammm Ecre123 Ihlamuru ,pekmezi ,elma kabugunu 6 aydan itibaren icebilir. Kozalak surubunu bilmiyorum canim 🌸 gecmis olsun
Milamoms Koalina 20 aylık kızım bal zencefil çörek otu koydum verdim sabah akşam 2 çay kaşığı kesti vallahi
Wolverine Koalina evet yiyebilir neden yemesin bir tatlı kaşığı bala çay kaşığının ucuyla zencefil köyün çok acı olmasın bir kaç damla limon sıkın, gelip gidip yedirin