CeylininAnnesii Biliyorum bazılarına komik gelecek herseyini yaptığın çocuğun tırnaklarını mı kesemiyorsun diyenler olacak ama çok küçük parmakları korkuyorum 2 aylık kızımın tırnaklarını nasıl kesicem ben ya 🤔😏
Burcuu5 CeylininAnnesii Bana kestirmiyorlr. 🙄🤭 Bizzat annem hırsız olur derlermiş önceden hurafelerden kurtulamiyorm
sarmaliklahana CeylininAnnesii ben emziriyorum eşim kesiyor o arada en uslu oldugu an çünkü 🥴🤭 2 ay 28 günlük. Hep öyle yaptık
Mercimek26 Bebeğim 6 ay 3 günlük. Bende daha hiç kesemedim. Korkuyorum canını yakıcam diye. Eşim kesiyor hep.
NilAsyaMom CeylininAnnesii uyurken 👍🏻 Gece ki derin uykusunda kesiver ben küçükken öyle yaptım. Şimdi 6 aylık oldu kucağıma oturtup şarkı söylüyorum kesiyorum hemen 🥰🧿🥲
Deletedmom5284 16 aylık oldu hala zorla kesiyorum gözlerim net görmediği için çok zorlanıyorum babasınında gözleri bozuk halimiz duman anlatamam 😂
Seda__nrr CeylininAnnesii dün babası ayrı ben ayrı kesmeyi denedik kesemedik 😂 kıyamıyoruz korkuyoruz 😂 törpülüyorduk hep ama artık törpüyle kısalmıyor üç aylık oldu bıraktık öyle 😂
Leyla0613 CeylininAnnesii ben de 4 ayına kadar kesemedim ama baktım olacak gibi değil 3 günde uzuyor. Öncelikle tırnak makasının tutma yeri minicik olsun sapı vardı kopardım onu alttan etini parmagınızla ittirin direk tırnağını makasa geçirince acayıp kolay oluyor kesmek kucagınızda yada uyurken en rahatı anlatabildimmi bilmiyorum ama ben bu şekilde çok rahat ettim mutlaka aydınlık olsun